Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Παντρεύτηκαν με την κόρη τους παρανυφάκι(video)

 

 

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν.

Μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρης τους, Ελένης το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η τελετή έγινε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με 350 καλεσμένους του ζευγαριού και με κουμπάρους τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos Γιάννη Παπαλέκα.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν.

Το ζευγάρι στο πλευρό του έχει την κόρη του, τη μικρή Ελένη η οποία είναι παρανυφάκι. Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει το ζευγάρι αναμένονται να είναι πολλές με κορυφαία την παρουσία του Eros Ramazzotti και της οικογένειάς του ανάμεσα στους καλεσμένους. Ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Λάκης Γαβαλάς που πόσταρε βίντεο στο instagram και η Δέσποινα Βανδή. Η νύφη επέλεξε ένα στραπλες νυφικό και φορούσε πέπλο με μεγάλη ουρά. Μετά τον γάμο όλοι οι καλεσμένοι ήταν γύρω από τη λίμνη και το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε βάρκα ενώ μουσικοί τραγουδούσαν για να το ξεπροβοδήσουν. Πολλοί και λαμπεροί οι καλεσμένοι του γάμου και σε λίγο θα ακολουθήσει η δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Διαβάστε Επίσης  Πασχάλης Αρβανιτίδης – «Θα ήθελα να τελειώσουμε την ζωή μας μαζί με την Αλίκη»

Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

 

Μετά την τελετή επιβιβάστηκαν σε βάρκα με την κόρη τους

 

 

 

Είσοδο με… Αντώνη Ρέμο έκαναν φυσικά ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, στη δεξίωση του γάμου τους!

Υπό τους ήχους ενός από τα πιο ερωτικά και τα πιο χαρούμενα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ενώ τα ηχεία έπαιζαν δυνατά το «Μέχρι το τέλος του κόσμου», ο τραγουδιστής και η σύζυγός του πλέον Υβόννη Μπόσνιακ εισήλθαν στο χώρο της δεξίωσης όπου όρθιοι τους υποδέχθηκαν οι φίλοι τους.

Διαβάστε Επίσης  Κέιτ Μίντλετον: Μuστικά και ψiθυροι πίσω από τις βασιλικές πόρτες – «Κάτι δεν πήγε καλά μετά το χειρουργεiο»

Το ζευγάρι χαμογελαστό και πιασμένο χέρι χέρι δεν σταμάτησε να δέχεται τις ευχές και τις αγκαλιές των φίλων τους καθώς κατευθύνονταν προς την… πίστα, ενώ ο Αντώνης Ρέμος προσπαθούσε να ξεσηκώσει τους καλεσμένους του και να κουνηθούν στο ρυθμό του τραγουδιού του.

Η δεξίωση γίνεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Ενας χώρος που έχει διακοσμηθεί άκρως ρομαντικά με τα χιλιάδες λαμπάκια να δίνουν τον τόνο.

Η Βανδή εμφανίστηκε με εντυπωσιακή τουαλέτα

Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Δέσποινα Βανδή που είναι χρόνια φίλοι με τον γαμπρό. Η τραγουδίστρια επέλεξε μια μακριά τουαλέτα σε μπεζ χρώμα και με τα μαλλιά της κάτω ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Οι πρώτες εικόνες από τη δεξίωση (φωτο)

 

ΓΑΜΟΣ: Αντώνης Ρέμου

 

 

ΓΑΜΟΣ: Αντώνης Ρέμου

ΓΑΜΟΣ: Αντώνης Ρέμου

ΓΑΜΟΣ: Αντώνης Ρέμου

 

ΓΑΜΟΣ: Αντώνης Ρέμου

 

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *