Δικαστική «ανάσα» στον Μένιο

  • Post category:lifestyle

Δικαστική «ανάσα» στον Μένιο

Αναβλήθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Epsilon

«Παράταση» ακόμη ενός μήνα στην παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη στον τηλεοπτικό αέρα του Epsilon έδωσε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας!

Η απόφαση του δικαστηρίου να κάνει δεκτό το αίτημα της πλευράς του παρουσιαστή για αναβολή στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει στις αρχές Ιουλίου σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού έφερε χαμόγελα στον «τιμονιέρη» της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», που βρισκόταν από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια, καθώς θα παραμείνει τουλάχιστον ως τις 9 Οκτωβρίου αμετακίνητος στο πόστο του.

Κι αυτό χάρη στην προσωρινή διαταγή που είχε εξασφαλίσει στις 19 Ιουλίου 2018, με την οποία το κανάλι υποχρεωνόταν «να δέχεται τις υπηρεσίες του με τους ίδιους όρους και υπό τις ίδιες περιστάσεις που προβλέπονται στη σύμβαση που έχει συνάψει με τη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων»!

Διαβάστε Επίσης  Αυτές είναι οι δύο εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στο Star

Το αίτημα αναβολής λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του Θέμη Σοφού πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις των νομικών εκπροσώπων του Epsilon και της Dimera του Ιβάν Σαββίδη, που κατηγόρησαν τον παρουσιαστή για μεθοδεύσεις και χειρισμούς που έχουν ως στόχο να του εξασφαλίσουν κι άλλο χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού.

«Εχει κατορθώσει να εξασφαλίσει μια προσωρινή διαταγή, αλλά καθώς προχωράμε στο βάθος της τηλεοπτικής σεζόν θα μπορούσε ο συνάδελφος να ζητήσει να δικάσει!

Διακρίνουμε έναν συνολικό χειρισμό και μία μεθόδευση που κατατείνει στην αναβολή της υπόθεσης» τόνισαν οι αντίδικοι και πρόσθεσαν ότι η αναβολή της υπόθεσης ισοδυναμεί με πλήρη ικανοποίηση του αιτήματος του παρουσιαστή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 31 Ιουλίου 2019.

Διαβάστε Επίσης  Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Φανταζόμουν πως όσο κοντεύω τα 40 θα έχω την οικογένειά μου…»

Η εκπομπή

Μάλιστα ζήτησαν να δικαστεί η υπόθεση και μετά την παρέλευση του ωραρίου των δικαστηρίων προκειμένου να μπορέσει να παραστεί ο δικηγόρος του παρουσιαστή που βρισκόταν σε άλλη υπόθεση στον Αρειο Πάγο.

Το αίτημά τους ωστόσο δεν έγινε δεκτό και το δικαστήριο διατήρησε την προσωρινή διαταγή της 19ης Ιουλίου, υποχρεώνοντας τη διοίκηση του καναλιού να συνεχίσει κανονικά να προβάλλει την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη.

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναρωτήθηκε αν οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία! «Δεν τα έχετε βρει; Γιατί είδα το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι κανονικά τον κύριο Φουρθιώτη στην εκπομπή!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικαστής, για να εισπράξει το κατηγορηματικό «όχι» των δύο πλευρών…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση