Η συγγραφέας του «Πώς να σκοτώσεις τον άντρα σου» κατηγορείται για… δολοφονία του συζύγου της

Πώς να σκοτώσεις τον άντρα σου

Η 68χρονη συγγραφέας Nancy Crampton Brophy, συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του συζύγου της στη σχολή μαγειρικής Oregon Culinary Institute.

Η Brophy συνελήφθη στο Όρεγκον την περασμένη Τετάρτη, τρεις μήνες μετά την κηδεία του συζύγου της, στην οποία εκφώνησε η ίδια τον επικήδειο, κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν.

Η σορός του άντρα εντοπίστηκε στην κουζίνα της σχολής όπου και εργαζόταν ως καθηγητής μαγειρικής, τον Ιούνιο.

Διαβάστε Επίσης  Ζακ Κωστόπουλος: Νέα δεδομένα στην υπόθεση -Τι αποκαλύπτουν οι καταθέσεις των μαρτύρων (video)

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της 68χρονης, η οποία συνήθιζε να γράφει για εγκληματα πάθους στα βιβλία της.

Μερικοί από τους πιο γνωστούς της τίτλους είναι: «Ο λάθος σύζυγος» και «Ο λάθος αστυνομικός». Μάλιστα, το 2011 είχε γράψει ένα δοκίμιο λέξεων με τίτλο «Πώς να σκοτώσεις τον σύζυγό σου».

Σε αυτό έγραφε μεταξύ άλλων: «Επί σειρά ετών σκεφτόμουν τη δολοφονία και μια πιθανή σύλληψη ως συνέπειά της. Αν ο φόνος μπορεί να με “απελευθερώσει”, δεν θα ήθελα να περάσω τη ζωή μου στη φυλακή», όπως μεταδίδει η Washington Post.

Διαβάστε Επίσης  Οι ευχές του Αλ. Τσίπρα σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι, μέσω Facebook: «Γαμπρέ πρόσεχε τι τάζεις...»

Σημειώνεται πως λίγο μετά τη δολοφονία του συζύγου της, η ίδια είχε αναρτήσει δημοσίευση στο Facebook όπου τον χαρακτήριζε ως «καλύτερό της φίλο», εκφράζοντας την οδύνη της.

Η δίκη της θα γίνει στις 17 Σεπτέμβρη.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *