«Θύμα» fake news και η γυναίκα του Μαυρίδη

«Θύμα» fake news και η γυναίκα του Μαυρίδη

Η διαδικτυακή παραπληροφόρηση καλά κρατεί! Εστειλαν τη γυναίκα του Τόνυ Μαυρίδη σοβαρά τραυματισμένη στην Εντατική λόγω τροχαίου

Μετά τους fake θανάτους πρώτα του Κώστα Γαβρά και στη συνέχεια της Ειρήνης Παπά, η διαδικτυακή παραπληροφόρηση καλά κρατεί!

Αυτή τη φορά «θύμα» της έπεσε η Ευαγγελία Καραμπατζάκη, σύζυγος του συνθέτη και παραγωγού Τόνυ Μαυρίδη, η οποία βρέθηκε στην Εντατική.

Η ίδια διαψεύδει τις φήμες που από χθες το πρωί έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και την ήθελαν να νοσηλεύεται σοβαρά στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου ύστερα από τροχαίο που είχε, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της από τη Βάρη προς το σπίτι της στην περιοχή της Γλυφάδας.

Διαβάστε Επίσης  Το ρομαντικό μέρος που επέλεξαν για το γαμήλιο ταξίδι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Η νεαρή γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και διαψεύδει ως αναληθείς αυτές τις πληροφορίες, που μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας αναπαράχθηκαν σχεδόν από όλα τα διαδικτυακά μέσα. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός, τα απανωτά τηλέφωνα που δέχθηκαν όσο και από την κακοήθεια ορισμένων που αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το όνομά τους.

Κι αυτή είναι η δεύτερη δυσάρεστη εμπειρία μέσα σε λίγες μέρες για την όμορφη σύντροφο του Τόνυ Μαυρίδη, καθώς πριν από μία εβδομάδα έφυγε από τη ζωή ο παππούς της… Τότε η Ευαγγελία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα πολύ γλυκό… σημείωμα για τον άνθρωπο που φαίνεται να ήταν πολύ κοντά της. «Είμαι σίγουρη πως ο Θεός εκεί ψηλά έχει κρατήσει μια θέση μόνο για σένα… Ησουν Κύριος και πάνω από όλα ένας άνθρωπος τίμιος, δίκαιος και αξιοπρεπής… Ενας Αγιος άνθρωπος… τολμώ να το πω χωρίς αμφισβήτηση και ας παρεξηγηθώ… Καλό Παράδεισο να έχεις… Παππού μου, αντίο, σε αγαπώ!» έγραψε

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Αλλαγές και νέα κόντρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *