Αυτός ο τύπος άνδρα οδηγεί τις γυναίκες στην κορύφωση!

κορύφωση της σεξουαλικής πράξης

Ο γυναικείος οργασμός έχει απασχολήσει τους επιστήμονες αρκετές φορές, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν τα μυστικά του. Τις απαντήσεις ασφαλώς τις αναζητούν στις ίδιες τις γυναίκες.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Ολμπάνι ζήτησαν λοιπόν από γυναίκες να μιλήσουν για τις σχέσεις τους, τους οργασμούς τους αλλά και την ικανότητα των συντρόφων τους να τις κάνουν να φτάσουν στην κορύφωση της σεξουαλικής πράξης.

Τα συμπεράσματα της έρευνας

Οι γυναίκες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό, όταν ο σύντροφός τους είναι πλούσιος, ελκυστικός και έχει αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε Επίσης  Γιατροσόφια Ηπείρου για πεπτικό και κυκλοφορικό σύστημα

Η ένταση τώρα των οργασμών γίνεται όλο και πιο έντονη όταν θεωρούν ότι ο σύντροφός τους είναι και όμορφος, τονίζοντας ότι οι μεγάλοι ώμοι, αποτελούν το διακριτικό στοιχείο γι’ αυτή τη θεώρηση.

«Η ένταση του οργασμού σχετίζεται με τον τρόπο που έλκονται οι γυναίκες από τους συντρόφους τους, πόσες φορές έκαναν σεξ την εβδομάδα αλλά και τις βαθμολογίες για την σεξουαλική τους ικανοποίηση», τονίζουν στην μελέτη τους οι ερευνητές.

Διαβάστε Επίσης  Ευκάλυπτος: Εκτός από αντιβιοτικός, αντισηπτικός μειώνει και τους πόνους στα γόνατα

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο αποτελεί και το χιούμορ καθώς οι γυναίκες έκαναν περισσότερο σεξ με άντρες που ήταν αστείοι.

«Η αίσθηση του χιούμορ από την πλευρά του συντρόφου, και όχι μόνο η αυτοπεποίθηση και το εισόδημα, προέβλεψε την τάση των γυναικών για το πόσο συχνά κάνουν σεξ και έρχονται σε οργασμό σε σύγκριση με άλλους συντρόφους» τόνισαν οι Πανεπιστημιακοί ερευνητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *