Σπαρακτικό «αντίο» του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά στον 38χρονο γιο του που έπεσε από τον 3ο όροφο

Σπαρακτικό «αντίο» του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά στον 38χρονο γιο του που έπεσε από τον 3ο όροφο

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο 38χρονο γιο του ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Δημαράς.

Ο άτυχος Χρήστος (φωτό δεξιά) τραυματίστηκε θανάσιμα, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο της μεζονέτας στην οποία διέμενε, στην Πεντέλη.

«Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας Χρήστο. Αναρτώ ένα από τα ποιήματα και τρία από τα ζωγραφικά σου έργα, χωρίς την άδειά σου. Ο πατέρας σου» ανέφερε το σπαραξικάρδιο κείμενο της ανάρτησης του πολιτικού, το οποίο συνοδευόταν από ένα ανέκδοτο ποίημα με τίτλο «Πόσο μακρυά είναι το φως» και τρεις πίνακες ζωγραφικής που είχε φιλοτεχνήσει ο 38χρονος Χρήστος.

Διαβάστε Επίσης  Τί ακριβώς ισχύει σε περίπτωση επιστράτευσης στην Ελλάδα; - Ποιες ηλικίες καλούνται;

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη στο μοιραίο μπαλκόνι της οδού Απόλλωνος προτού ο άτυχος άνδρας βρεθεί στο κενό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, πηγές από τον πολιτικό χώρο έσπευσαν να κάνουν λόγο για δυστύχημα, έναν λάθος υπολογισμό, που είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει την ισορροπία του και να χάσει τη ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Σαρώνει η ακρίβεια: Ανατιμήσεις σε 400 προϊόντα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου - Δείτε ποια είναι

Την ίδια ώρα, οι Αρχές που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ήδη βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης μαρτύρων, που θα τους βοηθήσουν να καταλήξουν στα αίτια του τραγικού περιστατικού και να συνθέσουν το παζλ της μοιραίας πτώσης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *