Οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητο νεαρό ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας – Νεκρά τα δύο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή

Οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητο νεαρό ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας

Θρήνος και οργή μετά από τροχαίο δυστύχημα την νύχτα, στην οδό Αγίου Μελετίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Μια μηχανή, που εκινείτο αντίθετα στον δρόμο, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, γύρω στις 03:00 τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής, 26 ετών, αλβανικής καταγωγής, εξέπνευσε σχεδόν αμέσως μετά το τρακάρισμα, ενώ η 23χρονη συνεπιβάτης του, από την Πολωνία, είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Διαβάστε Επίσης  O καιρός σήμερα

Ο οδηγός του ΙΧ, αντικρίζοντας αιμόφυρτους τους δύο νέους, αντί να τους πλησιάσει και να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, άφησε τον 26χρονο να κείτεται στο οδόστρωμα και δίπλα του την κοπέλα, βαριά χτυπημένη και αναπτύσσοντας ταχύτητα, έφυγε από το σημείο της σύγκρουσης.

Η 23χρονη Πολωνέζα, έδωσε πολύωρη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών όμως δεν τα κατάφερε, αφήνοντας κι εκείνη την τελευταία της πνοή το μεσημέρι.

Διαβάστε Επίσης  Ξεκίνησε το πατρινό καρναβάλι

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία από την περιοχή του τροχαίου και αναζητούν υλικό από κάμερες, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία του αυτοκινήτου, που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος εγκατέλειψε αβοήθητους τους δύο νεαρούς, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους.

Πηγή: ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *