Ενέδρα θανάτου στο Ψυχικό

Ενέδρα θανάτου στο Ψυχικό

Τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς δέχτηκε ένας 57χρονος φαρμακοποιός στο Νέο Ψυχικό την ώρα που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του μάρκας Mercedes. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 9.35 το πρωί στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε τους πυροβολισμούς από έναν δράστη την ώρα που έβγαινε από το πάρκινγκ του σπιτιού του. Εν συνεχεία ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα άσπρο αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε Επίσης  Σοκ από την αυτοκτονία στην Κρήτη ενός μαθητή λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, οι οποίοι χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Αρχικά στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός καθώς το αυτοκίνητο έβγαινε στο όνομα Φλώρος και δημιουργήθηκαν υπόνοιες ότι η δολοφονία ενδεχομένως να σχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση της Energa. Ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα συλλεχθέντα στοιχεία, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

«Άκουσα πυροβολισμούς και είδα το θύμα να βγαίνει από το αυτοκίνητο»

Διαβάστε Επίσης  Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Πετρολούκα Χαλκιά, Mπάμπης Χαλκιάς

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο zougla.gr ανέφερε πως άκουσε πυροβολισμούς και αμέσως μετά είδε τον φαρμακοποιό τραυματισμένο να βγαίνει από το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια ανέφερε πως ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα άσπρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και ένας συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *