Πέλλα: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης για την επίθεση του 38χρονου στο σπίτι της

η εξομολόγηση της 20χρονης Κικής, που δέχθηκε σφαίρες για αγριογούρουνο από το όπλο του 38χρονου που την πολιορκούσε.

Σοκάρει η εξομολόγηση της 20χρονης Κικής, που δέχθηκε σφαίρες για αγριογούρουνο από το όπλο του 38χρονου που την πολιορκούσε. Η ίδια μίλησε στον Αlpha μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

«Ήρθε, υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του, που ήταν κομμένες. Και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του πάτησε 2 -3 μπάτσες ο μπαμπάς μου. Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε και πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδερφή μου. Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου για να βγει έξω και την πυροβόλησε.

Διαβάστε Επίσης  Τυρένια κεφτεδάκια κοκκινιστά

Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του , όχι. Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματά του. Μετά συνέχιζε, μου έστελνε κι άλλα απειλητικά μηνύματα: Θα έρθω με το όπλο και θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου, με απειλούσε».

Σήμερα τελέστηκε η κηδεία της γιαγιάς της, ενώ ο πατέρας της και οι δύο φίλοι του σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Διαβάστε Επίσης  Ριγανοκεφτέδες

Πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο στον ανακριτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *