Ματωμένος γάμος στην Τουρκία: Νεκρός ο γαμπρός από τα χέρια του αδελφού του

Σε τραγωδία κατέληξε ένας γάμος στην πόλη Μπορ της Τουρκίας, καθώς την ώρα που νεόνυμφοι και καλεσμένοι διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι, ο γαμπρός έπεσε νεκρός από σφαίρα.  Διαβάστε επίσης  Τουρκία: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση στον Ντεμιρτάς Τουρκία: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση στον Ντεμιρτάς Το τραγικό περιστατικό, το οποίο έχει καταγραφεί και σε βίντεο, σημειώθηκε στις 31 Αυγούστου, όταν ένας από τους καλεσμένους πήρε στα χέρια του ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.     Όμως μία από τις σφαίρες που έριξε χτύπησε τον γαμπρό, ενώ εκείνος χόρευε γιορτάζοντας τον γάμο του.     Άμεσα ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σε τραγωδία κατέληξε ένας γάμος στην πόλη Μπορ της Τουρκίας, καθώς την ώρα που νεόνυμφοι και καλεσμένοι διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι, ο γαμπρός έπεσε νεκρός από σφαίρα.

Το τραγικό περιστατικό, το οποίο έχει καταγραφεί και σε βίντεο, σημειώθηκε στις 31 Αυγούστου, όταν ένας από τους καλεσμένους πήρε στα χέρια του ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Όμως μία από τις σφαίρες που έριξε χτύπησε τον γαμπρό, ενώ εκείνος χόρευε γιορτάζοντας τον γάμο του.

Διαβάστε Επίσης  Αυτός είναι ο 14χρονος που βραβεύτηκε από τον αρχηγό του ΓΕΣ επειδή έσωσε λουόμενο στη Λέσβο

Άμεσα ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *