10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ταύρος, όταν είναι σε σχέση

Γενικά, σαν γυναίκα είσαι θηλυκή, αισθησιακή, ερωτική και μαγνητίζεις το αντίθετο φύλο. Από την άλλη αναδύεις μια σταθερότητα και αξιοπιστία που κάνει τους άντρες να θέλουν να είναι μαζί σου.

Ωστόσο, κάνεις  κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Είσαι κτητική

Το λάθος που κάνεις συνέχεια και φτάνουν οι σχέσεις σου στο τέλος. Θέλεις τον άλλον ολότελα δικό σου, να μην τον μοιράζεσαι με τους φίλους του, τους συγγενείς ή τις ασχολίες του. Θεωρείς ότι δε σε αγαπά τόσο για να σε βάλει πάνω απ’ όλους και όλα, όμως δεν είναι «αντικείμενο» για να τον κρατάς «ασφαλισμένο», μην τυχόν τον χάσεις.

2. … Και ζηλιάρα

Η ζήλια πάει χέρι-χέρι με την κτητικότητα και είναι πολύ πιθανό να φτάσεις σε υπερβολές και να κάνεις σκηνικά απείρου κάλλους ,επειδή είδες τον σύντροφό σου να μιλάει ή τον έπιασες να κοιτάει μια άλλη γυναίκα. Ως ένα σημείο, όσοι ερωτεύονται, ζηλεύουν, όμως αν ξεσπάει πόλεμος κάθε φορά για την ίδια αιτία, στο τέλος θα κάνει αυτό που φοβάσαι, μόνο και μόνο για να σε… δικαιώσει.

3. Είσαι υλίστρια

Είσαι πρακτική γυναίκα, που της αρέσουν τα όμορφα πράγματα και οι ανέσεις. Μπορεί να ακούγεται άσχημο, αλλά είναι η πραγματικότητα: εκτιμάς το χρήμα και τα υλικά αγαθά και θέλεις να τα έχεις. Το θέμα είναι να μη βάζεις αυτά πάνω απ’ όλα τα άλλα. Η αγάπη, η συντροφικότητα και το ενδιαφέρον είναι ανεκτίμητης αξίας και δεν αγοράζονται, βρίσκονται.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου - Προβλέψεις για τα ζώδια

4. Είσαι ξεροκέφαλη

Αν κάτι σου κάτσει στο μυαλό, δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτα. Η ξεροκεφαλιά και η επιμονή σου μπορεί να βγάλει από τα ρούχα του τον άντρα που είναι δίπλα σου. Όσο, δε, πιο πολύ προσπαθεί να σου εξηγήσει γιατί είναι ή δεν είναι έτσι κάτι, τόσο περισσότερο «μουλαρώνεις» και δεν ακούς.

5. Δε σου αρέσει η περιπέτεια

Γενικά, είσαι ήρεμος άνθρωπος και θέλεις τη βολή σου, το σπιτάκι σου και τις ανέσεις σου. Αρκετά κάνεις όλη μέρα, κάθε μέρα. Δε σε ξεσηκώνει η ιδέα να πας κάπου που δε γνωρίζεις, δεν σου αρέσει το να κατασκηνώνεις και δεν πετάς τη σκούφια σου γενικά για οτιδήποτε είναι άγνωστο, απαιτεί κόπο ή είναι βαβούρα! Δε γίνεται όμως να είσαι συνεχώς αρνητική και να μη δέχεσαι έστω μια φορά να κάνεις το χατίρι του συντρόφου σου! Τουλάχιστον να έχεις ένα επιχείρημα για την επόμενη φορά…

6. Θέλεις να ξέρεις πού βαδίζεις

Δε σου αρέσουν οι περιπετειούλες, ούτε οι εκπλήξεις, όμως από το πρώτο ραντεβού δε γίνεται να σου υπογράψει ο άλλος συμβόλαιο για το ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης σας. Το πιο πιθανό είναι να το βάλει στα πόδια. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να βάζεις πλάνα και να πιέζεις για να προχωρήσετε. Υπάρχει πιθανότητα και εσένα να μη σου κάνει, αν τον ζήσεις λίγο περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Άρης στον Αιγόκερω από 24 Ιανουαρίου ως 6 Μαρτίου: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

7. Θέλεις αποδείξεις

Μπορεί να κολακεύεσαι από όμορφα λόγια, σου αρέσει να ακούς πόσο σε αγαπάει, αλλά ταυτόχρονα θέλεις και αποδείξεις. Αυτό δεν είναι κακό ως ένα σημείο. Το άσχημο είναι να περιμένεις συνεχώς να σου προσφέρει το κάτι παραπάνω, για να σου δείξει στην πράξη ό,τι νιώθει κι υπάρχει περίπτωση στο τέλος να χαρακτηριστείς ως αχάριστη.

8. Δε σηκώνεις πλάκες

Καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο, ακόμα και στα αστεία, στη σχέση, διαφορετικά εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή και τσακωμοί ακόμα. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να παίρνεις στα σοβαρά ό,τι λέει το ταίρι σου και μετά να του ζητάς τον λόγο. Αντιγύρισε το αστείο του και μη βάζεις δεύτερες σκέψεις στο μυαλό σου.

9. Γίνεσαι… μαινόμενη

Είσαι υπομονετική, δε μιλάς – δε μιλάς, αλλά αν τυχόν θυμώσεις, γίνεσαι ταύρος σε υαλοπωλείο, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το θέμα όμως είναι να μη φτάνεις στο μη περαιτέρω, αλλά, αν ενοχλείσαι από κάτι ή  δε σου αρέσει, να το βγάζεις εκείνη τη στιγμή. Όσο το κρατάς μέσα σου, τόσο σε τρώει και μεγαλώνει συνεχώς και μετά με την παραμικρή αφορμή μπορεί να γίνεις μαινάδα.

10. Είσαι συντηρητική

Δεν είσαι γυναίκα που θα πειραματιστεί, θα δοκιμάσει ή θα αιφνιδιάσει με τις επιλογές της και λειτουργείς με δεδομένα. Όμως, άφησε λίγο χώρο στη ζωή να σε εκπλήξει. Κάνε κάτι διαφορετικό για να ανανεώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου γιατί η μονοτονία σκοτώνει τη σχέση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *