Ντροπή! Έκλεψαν το ποδήλατο του πρωταθλητή ΑμεΑ Νίκου Παπαγγελή – Κοστίζει πάνω από 7.000 ευρώ

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Παπαγγελής απευθύνει έκκληση να επιστρέψουν το αγωνιστικό του ποδήλατο, καθώς δεν αποτελεί απλά προέκταση του εαυτού του, αλλά είναι το μέσο για να προκριθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Έκκληση μέσα από το προφίλ του στο Facebook απευθύνει ο πρωταθλητής ΑμεΑ της ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής, του οποίου το αγωνιστικό ποδήλατο έκλεψαν άγνωστοι το περασμένο Σάββατο. Ο 18χρονος ποδηλάτης είναι ο μοναδικός Έλληνας που κάνει ποδήλατο με ένα πόδι, χωρίς πρόσθετο μέλος.

Στα 12 χρόνια του διαγνώστηκε με όγκο στα οστά και δύο χρόνια αργότερα του ακρωτηρίασαν το πόδι. Όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ο Νίκος Παπαγγελής απευθύνει έκκληση να επιστρέψουν το αγωνιστικό του ποδήλατο, καθώς δεν αποτελεί απλά προέκταση του εαυτού του, αλλά είναι το μέσο για να προκριθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.Ο Νίκος Παπαγγελής απευθύνει έκκληση να επιστρέψουν το αγωνιστικό του ποδήλατο, καθώς δεν αποτελεί απλά προέκταση του εαυτού του, αλλά είναι το μέσο για να προκριθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Διαβάστε Επίσης  Mπλόκο στη δικαστική έρευνα για το Μάτι

Αφήστε μια απάντηση