Ο Πάνος Μουζουράκης μόλις έκανε το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο!

Ο ίδιος ο Πάνος ανέβασε στο Instagram το εξώφυλλο σχολιάζοντας «Η πρώτη μου συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Το πρώτο μου διεθνές εξώφυλλο περιοδικού ...

Μετά τη συμμετοχή του στη χολιγουντιανή ταινία «Mamma Mia! Here We Go Again», ο Πάνος Μουζουράκης, ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο με το ταλέντο του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός μάλιστα έκανε και το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο, ποζάροντας για το περιοδικό Sir K (ένα περιοδικό στην αγγλική γλώσσα που φτιάχνεται από φοιτητές) και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στα αγγλικά.

Ο ίδιος ο Πάνος ανέβασε στο Instagram το εξώφυλλο σχολιάζοντας «Η πρώτη μου συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Το πρώτο μου διεθνές εξώφυλλο περιοδικού ...

Ο ίδιος ο Πάνος ανέβασε στο Instagram το εξώφυλλο σχολιάζοντας «Η πρώτη μου συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Το πρώτο μου διεθνές εξώφυλλο περιοδικού … από πολλά άλλα που έρχονται! Αλλά η πρώτη φορά είναι πάντα η πιο γοητευτική. Και επίσης, η πρώτη συνέντευξη στον κόσμο (από όσο ξέρω) που έγινε με emojis».

Διαβάστε Επίσης  Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα του Happy Day και το νέο μέλος

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Espresso, πιθανά θα δούμε τον Πάνο να εμφανίζεται και στην 8η σεζόν του «Game of Thrones». Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μουζουράκης άρεσε πολύ στους δημιουργούς της σειράς, της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ιρλανδία, μέσα στον Απρίλιο, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος θα έχει ρόλο που σχετίζεται με μια από τις πολλές μεγάλες μάχες που θα λάβουν χώρα ανάμεσα σε White Walkers και ανθρώπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *