Στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

Στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

Στις φυλακές θα επιστρέψει ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, Άρης Φλώρος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία 67%).

Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας που συνεδρίασε απόψε, μετά από θετική εισήγηση του εισαγγελέα, έκανε δεκτή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την έφεση που άσκησε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ.Σοφουλάκης.

Με το διατακτικό του βουλεύματος ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του. Αμέσως, ο κ.Σοφουλάκης διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Αρ. Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: 92 υγειονομικοί θετικοί στον κορωνοϊό

Η σύλληψη έρχεται σε συνέχεια της έφεσης που άσκησε νωρίτερα ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου στο σχετικό βούλευμα της αποφυλάκισής του.

Ο Αριστείδης Φλώρος προσήχθη έξω από το Aqua Marine στη Βουλιαγμένη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η προσαγωγή έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας.

 

Νωρίτερα, έφεση ασκήθηκε κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λάμπρο Σοφουλάκη προκειμένου να κριθεί εκ νέου από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το θέμα το οποίο έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Διαβάστε Επίσης  Φεύγει σιγά σιγά η «Ωκεανίς»: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Τον δρόμο της έφεσης έδειξε και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτης ο οποίος με παραγγελία του προς τον διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, χαρακτήριζε «κάθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό» το σχετικό βούλευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *