Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Σεπτέμβριο 2018 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Σεπτέμβριο 2018 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν ικανοποιητικά μέσα από την πορεία του Άρη στον Υδροχόο από τις 11 και μετά. Μην περιμένεις μεγάλες εκπλήξεις. Κανόνισε να περάσεις ήρεμα με τον σύντροφό σου ή αν αναζητάς πιο «πικάντικες» στιγμές, μην περιμένεις την τύχη.

Κινήσου και επιδίωξε τα γεγονότα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 9 και μετά μπορείς να κάνεις κάποιο ταξίδι με το άλλο σου μισό ή να πραγματοποιήσεις μια μικρή εκδρομή που θα σας φέρει πιο κοντά και ταυτόχρονα μακριά από προβληματισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό από τις 9 και μετά αναμένεται εξισορροπητικός. Αν η σχέση σου έχει βιώσει εντάσεις, αυτόν τον μήνα όχι μόνο θα έχεις την διάθεση να εξομαλύνεις τα πράγματα, αλλά φαίνεται ότι θα το καταφέρεις κιόλας.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 11 και μετά σε γεμίζει λάμψη και γοητεία, δύο στοιχεία που θα γοητεύσουν σίγουρα τον σύντροφό σου, ενώ ειδικά σε εσένα που είσαι ακόμη ελεύθερος δεσμεύσεων σου χαρίζει έντονη γοητεία. Το αντίθετο φύλο έλκεται ισχυρό από το άτομό σου, για αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη…!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, μια θέση που δίνει ζεστασιά και σε στρέφει περισσότερο στις συναισθηματικές ανάγκες, τόσο τις δικές σου, όσο και του συντρόφου σου.

Είσαι σε θέση να συναισθανθείς, να κατανοήσεις και να υποστηρίξεις το άλλο σου μισό. Άφησε τον εγωισμό έξω από την σχέση σου και δώσε όλη σου την ενέργεια για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον μέσα στην σχέση. Για εσένα που είσαι μόνος, κάνε το παιχνίδι σου στα τέλη του μήνα. Με Αφροδίτη στον Σκορπιό από εκεί και μετά θα υπάρχει μυστήριο, γοητεία και πόθος. Άφησε τα στοιχεία αυτά να εκφραστούν και να σε εντάξουν σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι απόλαυσης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο Σεπτέμβριος θα κυλήσει όμορφα για την σχέση. Οι διαμάχες και οι συγκρούσεις περιορίζονται για χάρη της αρμονίας. Με τον Άρη να σε ευνοεί από τον Υδροχόο από τις 11 και μετά θα είσαι σε θέση να κάνεις τις υποχωρήσεις σου, προκειμένου να δεις την σχέση σου να πορεύεται με ηρεμία και σύνεση.

Υπάρχει σταθερότητα και ευαισθησία, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο πλήρης και ήρεμος. Εσύ που είσαι μόνος, φρόντισε να μην μένεις μέσα αυτό το διάστημα γιατί η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 9 και μετά αναστατώνει τις αισθήσεις σου και σου δίνει την εικόνα ενός «μυστηριώδους» κυνηγού που είναι γεμάτος υποσχέσεις!

ΛΕΩΝ

Στα αισθηματικά σου θα περνάς όμορφα με τον σύντροφό σου. Λίγο η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 9 και μετά λίγο ο Άρης τον Υδροχόο από τις 11, μάλλον πιο «αγαπησιάρης» θα φαίνεσαι παρά θα έχεις την διάθεση για εντάσεις και διαφωνίες.

Διαβάστε Επίσης  Είσαι ζώδιο της φωτιάς; Αυτή είναι η αιτία της καταστροφής σου!

Θέλεις να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, σε νοιάζει να είναι καλά και να τον φροντίζεις, μια ανάγκη που δημιουργεί έναν καλό «κύκλο» θετικής ενέργειας. Φρόντισε μόνο να μην γκρινιάζεις, γιατί πότε πότε η ανάγκη σου για προσοχή σε κάνει σαν μικρό παιδί!

Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 22 και μετά μπορείς να εκφραστείς με πάθος, να προσελκύσεις νέα πρόσωπα και να απολαύσεις την σεξουαλικότητά σου χωρίς όρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο συναισθηματικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, δεν μπορεί παρά η σχέση σου να αναζητά και να επιτυγχάνει την ισορροπία. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί από τις 6 μέχρι τις 22 γίνεσαι αρκετά ευθύς με τον λόγο σου και η τάση σου αυτή διευκολύνει τα πράγματα, έτσι ώστε να μπουν σε μια σειρά.

Ό,τι ήταν θολό και ασαφές παίρνει σχήμα και γίνεται ξεκάθαρο. Έτσι, φεύγουν οι σκιές που κρύβονταν στη σχέση και αυτό σε απαλλάσσει από άγχος.

Εσύ που είσαι μόνος, να ξέρεις ότι το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Σκορπιό από τις 9 και μετά, θα είναι ιδανικό για παιχνίδια, φλερτ, εξόδους, γνωριμίες, αλλά και σαρκική απόλαυση. Όλα είναι επιθυμητά μέσα στα όρια του μέτρου…

ΖΥΓΟΣ

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 9 θα έχει τη δυνατότητα να κυλήσει με πολύ ενδιαφέρον και μεγάλη ποικιλία.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 11 και ο Ερμής στο ζώδιο σου από τις 22 θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε προβλήματα, να επιτύχεις την αρμονία, αλλά και να εκφράσεις την σεξουαλική σου πλευρά, νιώθοντας την απελευθέρωση που συνοδεύει η έκφραση αυτή.

Αν είσαι μόνος μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις το «κομμάτι» σου αυτό το διάστημα. Πλησίασε νέα πρόσωπα, τόλμησε να δείξεις το ενδιαφέρον σου και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να αποπλανήσει και – γιατί όχι; – … να αποπλανηθεί από μια γοητευτική παρουσία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σου θα είναι αισθητά βελτιωμένη τον μήνα αυτό με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου από τις 9 και μετά. Αντιλαμβάνεσαι τις μικρές χαρές που κρύβονται μέσα σε μια σχέση και συνειδητοποιείς ότι όλα όσα σε κάνουν να δυσανασχετείς δεν έχουν αξία μπροστά στην συντροφικότητα.

Βάλε τα όριά σου, άκουσε το άλλο σου μισό και στρέψου προς λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δυο.

Οι μέρες είναι ιδανικές για να ενώσεις την καρδιά, την ψυχή και το σώμα με το πρόσωπο που ποθείς, έτσι ώστε να νιώσεις την ολοκλήρωση μέσα από την σχέση σου. Αν πάλι βιώνεις πιο μοναχικές ημέρες, η περίοδος αυτή ενισχύει την γοητεία σου και σε βοηθάει να πλησιάσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης  Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καθημερινές συγκρούσεις περιορίζονται και η ανάγκη που έχεις τώρα είναι να τα βρεις με τον σύντροφό σου με ουσιαστικό τρόπο.

Η αρμονία που στοχεύεις είναι απαραίτητη για εσένα για να ανασάνεις με ανακούφιση. Ο σύντροφός σου φαίνεται διατεθειμένος να σε ακολουθήσει στην τάση σου αυτή, για αυτό μην διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά. Διώξε τον φόβο και διατήρησε την ειλικρίνεια στον λόγο σου.

Εσύ που είσαι μόνος φαίνεται πως δεν σε συγκινούν οι πρόσκαιρες απολαύσεις. Έχεις ανάγκη από το φλερτ που θα σε συγκινήσει και θα αγγίξει εσωτερικές ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φτάνουν οι καβγάδες, οι εντάσεις και οι διαφωνίες. Πολλές φορές μοιάζεις να πετάς στα σύννεφα και να κινείσαι σε έναν δικό σου κόσμο.

Ο φετινός Σεπτέμβριος σε κάνει πιο προσεγγίσιμο και ανοιχτό στην συζήτηση. Σε ενδιαφέρει να είσαι καλά με τον εαυτό σου, αλλά και με το άλλο σου μισό. Μέχρι τώρα αποτραβιόσουν, αλλά τώρα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό στις 9 θα έχεις ανάγκη από μια υγιή και ειλικρινή σχέση. Μην χάνεις την ευκαιρία να φτιάξεις τα πράγματα.

Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς μέσα από το φλερτ να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να ανοίξεις την πόρτα σου σε μια νέα σχέση. Θέλεις όμως;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκφράσου με κάθε τρόπο, δώσε στον σύντροφό σου να καταλάβει πόση αγάπη έχεις για αυτόν και πού είσαι ικανός να φτάσεις για να τον συγκινήσεις.

Θύμισε του ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο και απόδειξε στον εαυτό σου ότι το μεγαλείο του ανθρώπου κρύβεται στο συναίσθημα. Άγγιξε το ταίρι σου, ψυχικά και σωματικά, για να γευθείς και εσύ την ικανοποίηση που φέρνει η ένωση. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αποκαρδιώνεσαι.

Η γοητεία και η λάμψη σου με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου από τις 11 και μετά δεν περνούν απαρατήρητες!

ΙΧΘYΣ

Όμορφος μήνας θα είναι ο φετινός Σεπτέμβριος για τα συναισθηματικά σου ζητήματα αγαπητέ Ιχθύ με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 9 και μετά. Υπάρχει καλή επικοινωνία, γοητεία, διάθεση για επαφή , ακόμη και για πιο παθιασμένες καταστάσεις. Βιώνεις την ουσιαστική ανθρώπινη ύπαρξη, μέσα από τη δύναμη του λόγου.

Λύσε τώρα τα προβλήματά σου και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που θα σε ακολουθήσουν για το επόμενο διάστημα. Ο Ερμής στον Ζυγό από τις 22 και μετά χαρίζει εξελίξεις σε μια συναισθηματική σου σχέση ή σε μια σχέση που προσπαθεί να γεννηθεί…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *