Σοφία Βογιατζάκη: Δε φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε μέσα σε ενάμιση μήνα και… συνεχίζει

  • Post category:lifestyle

Είναι ευτυχισμένη γιατί κατάφερε μέσα σε ενάμιση μήνα να χάσει αρκετά κιλά!

Η Σοφία Βογιατζάκη ενάμιση μήνα πριν είχε ξεκινήσει δίαιτα. Και ποιος είπε ότι δίαιτα και διακοπές δεν πάνε μαζί; Η ηθοποιός το απέδειξε μιας και επισκέφθηκε σήμερα τον διαιτολόγο της, ζυγίστηκε και κατάφερε να χάσει δέκα κιλά!
Η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, να χάσει τα παραπανίσια της κιλά και επισκέφθηκε τον κύριο Γιώργο Μουλίνο, έναν εξαιρετικό διατροφολόγο. Ο πρώτος της στόχος επιτευχθεί και συνεχίζει ακάθεκτη!

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Ο νέος κύκλος αίματος που έχει ανοίξει, μεγαλώνει με μία ακόμη δολοφονία

Να αναφέρουμε ότι η Σοφία είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα και πρόσφατα πόσταρε και φωτογραφία της δίχως ρετούς και φίλτρα φορώντας το μαγιό της στην παραλία και έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Δεν είχα ποτέ η ίδια θέμα με την εμφάνιση. Και στα λίγα κιλά είμαι καλά, και στα πολλά κιλά είμαι καλά. Γενικώς οι άνθρωποι μου έχουν δώσει πολύ αγάπη, και οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου και οι συνεργάτες μου και τα γκομενικά μου κατά καιρούς. Είναι και πόσο επιτρέπεις στον άλλον να σε δει διαφορετικά. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, δεν αφήνεις στον άλλον περιθώριο να σε δει κάπως αλλιώς».
Mπράβο στη Σοφία για την προσπάθειά της!

Αφήστε μια απάντηση