Βάσεις 2018: Φοιτητής ετών 84 και πρώτος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης!

έκανε πραγματικότητα ο 84χρόνος κ. Δημήτρης Μουδατσάκης οποίος πέρασε με επιτυχία στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο όρος δια βίου μάθηση ανταποκρίνεται πλήρως στην ιστορία του ανθρώπου που θα γνωρίσουμε τώρα.Πρόκειται για τον Δημήτρη Μουτσαδάκη από το Ηράκλειο, 84 ετών που από χθες είναι πρωτοετής φοιτητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το όνειρό του να καθίσει στα ίδια έδρανα με τον εγγονό του, ο οποίος φοιτά στη Φιλοσοφική Σχολή Ρεθύμνου, έκανε πραγματικότητα ο 84χρόνος κ. Δημήτρης Μουδατσάκης οποίος πέρασε με επιτυχία στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Διαβάστε Επίσης  Όσα πρέπει να ξέρετε για τα κονδυλώματα! Πως θα προφυλαχτείς και πως μεταδίδονται...

Ο κ. Μουδατσάκης αποτελεί πρότυπο πανελληνίως, τόσο για εκείνους που επιθυμούν να σπουδάσουν σε προχωρημένη ηλικία, όσο και για όλους τους ανθρώπους που με θάρρος και πίστη επιχειρούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Ο ίδιος δεν λογάριασε το προχωρημένο της ηλικίας, τις συνθήκες και όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά στο εγχείρημά του, αντιθέτως γεμάτος ελπίδα, αφοσίωση και επιμονή πορεύτηκε ολοταχώς προς τον δρόμο της επιτυχίας και τα κατάφερε!

Διαβάστε Επίσης  Οι λόγοι για να πιούμε μια ζεστή σοκολάτα

Ο κ. Δημήτρης, εκτός από οικογενειάρχης, παππούς, επιχειρηματίας, πλέον έχει αποκτήσει και τον τίτλο του φοιτητή, δίνοντας ένα μάθημα ζωής, παρέχοντας σημαντικά εφόδια σε πολύ κόσμο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *