Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει -Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει -Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες

Στα νέα επεισόδια που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας θα δούμε τι απέγιναν οι πρωταγωνιστές του «Καφέ της Χαράς» 15 χρόνια μετά.

 

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από δεκαπέντε χρόνια με 30 ολοκαίνουργια επεισόδια που θα γραφτούν για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5, στην εκπομπή «Η Φωνή του Αιγαίου» και τον Γιώργο Κουφόπουλο.

«…Αμέσως μετά θα γράψω τα καινούργια επεισόδια του Καφέ της Χαράς, το οποίο επανέρχεται μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του ‘Καφέ της Χαράς’. Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε» δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Διαβάστε Επίσης  Νούμερα Τηλεθέασης: Δείτε ποια εκπομπή πέρασε το Πρωινό!

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει -Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες

«Όλοι οι ηθοποιοί εκτός από τρεις – τέσσερις που δεν κολλάνε πλέον στην πλοκή, συνεχίζουν κανονικά.

Όλοι οι βασικοί θα παίξουν: Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς… Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. Θα επανέλθει και η δασκάλα που την ήθελα, γιατί είναι πάρα πολύ αστεία. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου. Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία», αποκαλύπτει ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε Επίσης  Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εγκαταλείπουν το παλάτι

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για το σενάριο των καινούργιων επεισοδίων ο Χάρης Ρώμας είπε: «Οι τηλεοπτικοί Μανωλάκης και Βάλια θα επιτρέψουν κι αυτοί 15 χρόνια μεγαλύτεροι στους ίδιους ρόλους που το κοινό αγάπησε. Πάρης Σκαρτσολιάς και Έφη Ρασσιά αναλαμβάνουν ξανά τους παιδικούς τους ρόλους ετοιμάζοντας μια μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα. Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και ετοιμάζονται να κάνουν το πρώην ζευγάρι του εκκεντρικού δημάρχου και της «πρωτευουσιάνας»… συμπέθερους.

Κάπως έτσι, οι πρωταγωνιστές θα ετοιμάσουν σύντομα βαλίτσες για την Καρυά Αργολίδος όπου γυρίστηκαν οι σκηνές και τα πλάνα του Κολοκοτρωνιτσίου, με τα νέα επεισόδια της σειράς να αναμένονται τη σεζόν 2019 – 2020!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *