Σάν σήμερα 27 Αυγούστου 2002, έφυγε από την ζωή η Νατάσα Γερασιμίδου (VIDEO)

Νατάσα Γερασιμίδου1
Νατάσα Γερασιμίδου

Η Νατάσα Γερασιμίδου ηταν Ηθοποιός που εγινε κυρίως γνωστή απο την εποχή της Βιντεοκασετας την δεκαετία του ’80.

Ηταν η αδερφή της Ελένης Γερασιμίδου της ηθοποιού που παιζει τα σκετσάκια στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» με τον Λαζόπουλο.
Η Νατασσα γεννηθηκε στις 14 Ιουνιου του 1952 στο πανοραμα Θεσσαλονικης.
Εμεινε στον ευρυτερο κοινο αξεχαστη για τους κωμικους ρολους της αλλα οπερισσοτερος κοσμος που δεν την γνωριζει προσωπικα δεν ξερει οτι η Νατασσα χαριζε το γελιο στους γυρω της καθε στιγμη και οχι μονο σαν ηθοποιος. Εκτος απο καταπληκτικη ηθοποιος ηταν και απιθανη τραγουδιστρια αλλα και πολυ καλη ζωγραφος και γλυπτης. Το Χαρακτητιστικο της ηταν το πυκνό μαλλι «Αφάνα» η «Βλαχικη» προφορά της και ο τσαμπουκάς του χαρακτηρα της.

Παράλληλα με την καλλιτεχνική της δραστηριότητα είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Πρωτοστάτησε στους αγώνες κατοίκων του Πανοράματος, που διεκδικούν προσφυγικά οικόπεδα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν δασικά και δεν δίστασε να κάνει μέχρι και απεργία πείνας, παρ ότι ήταν ήδη άρρωστη.

Διαβάστε Επίσης  To τέλειο τρικ για να μυρίζουν όλη μέρα τέλεια τα μαλλιά σου

Το 1998 η Νατάσα Γερασιμίδου εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Πανοράματος, θέση από την οποία παραιτήθηκε πέρυσι. Το 2000 συμμετείχε στις εθνικές εκλογές με το κόμμα του Μιχάλη Χαραλαμπίδη «Δημοκρατική Περιφερειακή Ένωση». Ήταν υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη στις επικείμενες νομαρχιακές εκλογές.

 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Το 2002 στις 2.30 τα ξημερώματα η ηθοποιός Νατάσα Γερασιμίδου, απεβίωσε στο νοσοκομείο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης, καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα απο την πολύχρονη μάχη με τον καρκινο.Ωστόσο ολα αυτά τα χρόνια η Ηθοποιός αντιμετώπιζε το πρόβλημά της με θάρρος αλλα και πολύ χιούμορ.

Διαβάστε Επίσης  Η διαβίωση κοντά σε ζώα κτηνοτροφίας μειώνει τον κίνδυνο αλλεργίας, αλλά και ψυχικών διαταραχών
Νατάσα Γερασιμίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *