Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 27/8 ως 2/9/2018.

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 27/8 ως 2/9/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ορθόδρομος Άρης στον Αιγόκερω και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που θα σε γοητεύσει. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αναζητήσεις τη μεγάλη αλλαγή, θα είναι στο χέρι σου το εξαήμερο να κλείσει με προσωπικό ραντεβού. Το καινούργιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου τόλμησε να το ερωτευτείς, η έλξη θα είναι αμοιβαία, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου οι προσωπικές στιγμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι συναισθηματικά έντονες. Προσπάθησε να φέρεις αρμονία μέσα στη σχέση σου, σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς συγκαταβατικά αποφεύγοντας τις παρορμητικές ενέργειες και εξάρσεις. Σε περίπτωση που υπάρχει τσακωμός ή συναισθηματική απόσταση κάνε το βήμα να ισορροπήσεις την κατάσταση, θα είσαι σε θέση να ασκήσεις επιρροή και να αλλάξεις τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη να κάνει την εμφάνιση της στον Κριό και μετέπειτα στο ζώδιο σου θα την λάβεις την πρόταση για ραντεβού. Πρόσωπο που έχεις στη σκέψη σου θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε οδηγήσει σε αρνητικές απαντήσεις. Αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις. Εσύ που θέλεις να δώσεις νέα ώθηση στη ζωή σου και να βγεις από την στασιμότητα προσπάθησε να κινηθείς άμεσα χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μέσα σε κλίμα ερωτισμού και εμπιστοσύνης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Ο πρακτικός τρόπος σκέψης σου θα σε ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ακουστούν προτάσεις που στόχο θα έχουν να προχωρήσει η σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ορθόδρομο Άρη στον Αιγόκερω και την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν σου, κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου στα αρνητικά πρόσωπα, παίρνεις απόφαση να πορευτείς με καινούργια άτομο. Δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις σου, ότι νιώσεις θα το αισθανθείς σε μεγάλη ένταση, καταφθάνουν ανατρεπτικά γεγονότα. Η στάση σου θα είναι αυθόρμητη και ελκυστική είναι πολύ πιθανόν να την κάνεις την νέα γνωριμία, πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου με ξεκάθαρες βλέψεις.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό ενδέχεται να νιώσεις πιεστικές τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου. Επειδή θα είσαι επιρρεπείς στις εξάρσεις και στις παρορμήσεις, γι αυτό περιόρισε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς, να ανανεωθείς, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Καλό θα είναι να μην χαθεί ο έλεγχος, απέφυγε τις υπερβολές και τις ακρότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου προσπάθησε να επιδιώξεις καινούργια ανοίγματα, στόχευσε και προσέγγισε με μεθοδική στάση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική καταστάλαξη, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς, δε θα στοχεύσεις στο περιστασιακό ή στο εφήμερο. Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς, το θέμα είναι πως θα χειριστείς τις καταστάσεις και τι περιθώρια θα αφήσεις.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό στόχος σου θα είναι οι αλλαγές, ωστόσο προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα. Αν κινηθείς προσγειωμένα και οργανωμένα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις και νέες διεξόδους. Η παρορμητικότητα σου θα πάρει έκταση, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, η στάση σου στο ταίρι σου δε θα πρέπει να είναι μπερδεμένη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με αποφάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική σας πορεία, σκέψου πολύ καλά πριν περάσεις σε πράξεις.

Διαβάστε Επίσης  Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 από τον Κώστα Λεφάκη

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να προβάλεις την προσωπικότητα σου, ελκυστική θα καταφέρεις να κάνεις την εικόνα σου, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σε φλερτάρει. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο ευγενική και προσιτή θα είναι η στάση σου, άσε ανοιχτό το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας το αποτέλεσμα δε θα σε αποθαρρύνει. Προχώρα άφοβα χωρίς ανασφάλειες, εκδηλώσου και άνοιξε τον συναισθηματικό σου κόσμο, η εβδομάδα σου θα κλείσει με προοπτική σχέσης.

Σε σχέση. Δυναμική θα είναι η στάση σου, με τον ορθόδρομο Άρη στον Αιγόκερω θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις, να εξακριβώσεις, και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς αμφιβολίες ή συναισθηματικά κενά. Σε περίπτωση που πάρεις την απόφαση να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου κινήσου με ειλικρίνεια και αμεσότητα όχι όμως με πιεστική διάθεση. Η αυτοπεποίθηση σου θα σε εφοδιάσει με αποφασιστικότητα, ωστόσο οι πράξεις σου θα πρέπει να είναι μεθοδικές, απέφυγε την ανυπομονησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο τα γεγονότα ίσως να σε βάλουν σε σκέψεις επανασύνδεσης. Ναι μεν θα νιώσεις την ανάγκη να συγχωρέσεις, ωστόσο θα υπάρξουν διλλήματα, θα προβληματιστείς με διαφόρων ειδών εικασίες. Σε συμβουλεύω να κάνεις πέρα τις φοβίες σου, εντόπισε τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, δείξε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Έρχεται ισορροπία, καταλαγιάσουν οι αρνητικές αντιδράσεις, βρίσκεις άμεσες λύσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, αν κρατήσεις ισορροπημένη και συγκαταβατική στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές σου διαθέσεις και στις λογικές σου επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης Κριό έντονη θα είναι η ανάγκη σου να κυνηγήσεις οτιδήποτε θα είναι ικανό να σε συναρπάσει και τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, θα σου δώσουν την ανάλογη ευκαιρία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θερμή κουβέντα θα ανοίξεις μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ρομαντικό. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα καταφέρεις να αλλάξεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής, στο χέρι σου θα είναι να ξεκινήσεις καινούργια πορεία.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σε εφοδιάσει με αυθορμητισμό αισθησιασμό και ταπεραμέντο, καταφθάνουν θερμές στιγμές. Εσένα που σου αρέσουν οι περιπέτειες, ωστόσο διατηρείς σταθερή σχέση, το νου σου να μην δημιουργήσεις αντιζηλίες. Τα έμφυτα χαρακτηριστικά σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου, η διπλωματία και η εξυπνάδα σου θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, θα βρεις τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που προσφάτως χωρίσεις αν δεν θέλεις να δοθεί περεταίρω έκταση στην απόσταση, με τον οθρόδρομο Άρη στον Αιγόκερω θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσωπο αξιόλογο στο παρελθόν σου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό κάνε το βήμα να προσεγγίσεις, πλησίασε καινούργια πρόσωπα, θα είσαι σε θέση να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Με τον οθρόδρομο Άρη στον Αιγόκερω προσοχή στις πεισματικές και ανταγωνιστικές σου διαθέσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις και ως προς τον εαυτό σου και ως προς το ταίρι σου. Αν νιώθεις πως τα όρια είναι περιορισμένα και σε πνιγούν τότε κάνε μια καθοριστική και σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου σχετικά με την πορεία που έχει πάρει η σχέση σας. Απέφυγε την αντιδραστική στάση, προσοχή να μην δημιουργήσεις κόντρες υπεροχής.

Διαβάστε Επίσης  Άση Μπήλιου: Εντάσεις, νεύρα και ξεκαθαρίσματα φέρνει η Πανσέληνος στις 29/09/2023 – Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Ο ορθόδρομος Άρης στον Αιγόκερω και η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να αποφασίσεις. Με λίγα λόγια θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου με ποιο πρόσωπο θέλεις να πορευτείς, σταθεροποιείται το ενδιαφέρον σου και βήμα βήμα προχωρείς σε σταθερή σχέση. Η εξέλιξη των γεγονότων δε θα σε απογοητεύσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε προσωπικό τετ α τετ με άτομο που θα είναι στο χέρι σου αν θα μείνει σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα απελευθερώσεις την έλξη και τα αισθήματα σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις με το ταίρι σου κουβέντα γύρω από το πώς μπορεί να ανανεωθεί ο δεσμός σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο θα συνειδητοποιήσεις πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει νόημα να τρέφετε αμφιβολίες. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά, προχώρησε μπροστά χωρίς ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον ορθόδρομο Άρη στο ζώδιο σου και την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό απελευθερωμένη και επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου, περιπέτειες και διασκεδάσεις θα αναζητήσεις, ορμητικότητα θα έχουν οι κινήσεις σου. Άνεση δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα έχουν οι προσεγγίσεις σου. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί το πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από το στυλ και την παρουσία σου, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σου δώσει δυνατότητα έναρξης συστηματικών επαφών.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο σταθερότητα, ειλικρίνεια και αγάπη θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, όμως με τον Άρη στο ζώδιο σου θα θελήσεις να έχεις το πάνω χέρι. Θα νιώσεις διαφόρων ειδών αισθήματα, πάθος ένταση, ίσως και ζήλεια, προσοχή να μην παγιδευτείς από ανασφάλειες ή τάσεις κτητικότητας. Μην αφήσεις την ανάγκη σου για υπεροχή και κυριαρχία να κλονίσουν την ισορροπία του δεσμού σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ορθόδρομο Άρη στον Αιγόκερω και την είσοδο της Σελήνης στον Κριό αναλαμβάνεις τα ηνία, βγαίνεις μπροστά απ τα γεγονότα, δεν πρόκειται να καθίσεις με σταυρωμένα τα χέρια. Θα προσεγγίσεις και θα είσαι σε θέση να κάνεις μια νέα αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, οι συγκυρίες θα φέρουν άνοιγμα επαφών. Καλό θα είναι οι εξελίξεις να σε βρουν με ξεκάθαρες βλέψεις και σκέψεις, έρχονται εκπλήξεις, οι ανατροπές θα είναι ευχάριστες.

Σε σχέση. Προσοχή στα εσωτερικά μπερδέματα, ίσως να γίνει κάπως αντιφατική η σκέψη και η στάση σου. Από τη μια θα θελήσεις να βγεις από το στάσιμο και να προχωρήσεις μπροστά τη σχέση σου, απ την άλλη ίσως να μην θελήσεις δεσμεύσεις. Προχώρησε σε αναλυτικές συζητήσεις, προσπάθησε να συνεννοηθείς και να αποφασίσεις. Σε περίπτωση που νιώσεις πως ο χρόνος σε πιέζει θα είναι λάθος αν καταλήξεις σε βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα την αναζητήσεις τη νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα και τη θετική σου αύρα. Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο θα κρίνεις και θα αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Δώσε άνοιγμα για προσεγγίσεις δεν θα απογοητευτείς, προσπάθησε η στάση σου να είναι άμεση απέφυγε τις παρατραβηγμένες καθυστερήσεις.

Σε σχέση. Με τον Άρη στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, να επανεκτιμήσεις, και να πάρεις τελικά σοβαρές αποφάσεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται τον Ταύρο θα σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης και θα είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Η ειλικρίνεια και ο αισθησιασμός σου θα ενδυναμώσουν τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα ακουστούν υποσχέσεις, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *