Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι ετοιμάζει ο παρουσιαστής με τον ΑΝΤ1;

Τι ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1; Θα κάνει εκπομπή τη νέα σεζόν;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας espresso ο παρουσιατής συζητά με τη διοίκηση του καναλιού για τη δημιουργία μιας ταξιδιωτικής εκπομπής στα πρότυπα του «Όμορφου κόσμου», που βασικό χαρακτηριστικό της θα είναι το χιούμορ και η επικοινωνία με τον κόσμο.

Με άλλα λόγια, ο ΑΝΤ1 θα ήθελε να ποντάρει στις γρήγορες, αυθόρμητες και αστείες ατάκες του Γρηγόρη κάθε φορά που συναντά τυχαία on camera ανυποψίαστους περαστικούς και κατοίκους της εκάστοτε περιοχής που επισκέπτεται.

Πραγματικά, στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό concept ο Γρηγόρης συνήθως διαπρέπει, αφού είναι προσιτός και επικοινωνιακός, και έχει μεγάλη άνεση με τον κόσμο.

Μέσα στα σχέδια των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και μια πιθανή επιστροφή του «Πολύ την Κυριακή», ενός σόου που του ταιριάζει γάντι, καθώς την εποχή που το παρουσίαζε στο Mega ολόκληρες πλατείες γέμιζαν από κόσμο, απ’ όπου περνούσε ο παρουσιαστής με τη συγκεκριμένη παραγωγή.

Διαβάστε Επίσης  The Bachelor 2: Η Αθηνά Ν.Υ ανέβασε το πρώτο της σχόλιο – Καμιά αναφορά για τον Αλέξη!

Βέβαια, το εν λόγω πρότζεκτ -αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές- θα δρομολογηθεί από το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, καθώς το «Nomads 2» έχει ήδη «καβατζώσει» τις Κυριακές του 2018.

Η αναβίωση ενός οικογενειακού σόου συγκαταλέγεται στις επιθυμίες της διοίκησης του ΑΝΤ1 και η αλήθεια είναι ότι πέρσι το προσπάθησε βάζοντας στο πρόγραμμά του το «Sunday live show», με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά, αλλά το… γλυκό δεν έδεσε, παρά τη χημεία των παρουσιαστών.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, για τον Γρηγόρη είναι ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει με το τηλεπαιχνίδι «The Wall», το οποίο γυριζόταν στην Πολωνία. Μπορεί το πρότζεκτ να είχε μεγάλη τηλεθέαση, αλλά τα κέρδη των παικτών ήταν πολύ υψηλά, πράγμα ασύμφορο για το κανάλι του Αμαρουσίου σε περίοδο… ισχνών αγελάδων σε ό,τι αφορά τη διαφήμιση.

Από την άλλη, παραγωγές σαν το «Nomads» έχουν αποκλειστεί εντελώς από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς δεν θέλει να λείπει μεγάλα χρονικά διαστήματα από την οικογένειά του και την Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Ιωάννα Μαλέσκου: Μεγάλη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας

Ωστόσο, με χαρά θα μοιραστεί τις γνώσεις που έχει αποκτήσει λόγω της μεγάλης πείρας του σε τέτοια προγράμματα με την παραγωγή του «Nomads 2», καθώς παρατήρησε ότι σε κάποια σημεία υπήρχαν κενά στη γρήγορη ροή του παιχνιδιού.

Πάντως, για να ξεκαθαριστεί μια και καλή το… τοπίο με τον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης αποτελεί σταθερό συνεργάτη του, στον οποίο βασίζονται οι ιθύνοντες του σταθμού, πέρα από συμβόλαια, δεσμεύσεις και υπογραφές.

Αυτήν την περίοδο ο «Αρνι» απολαμβάνει τις διακοπές του στη Ρόδο, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Sfera 94,1 FM, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και για να συναντηθεί με τον διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη, ώστε να μπουν όλες οι προτάσεις στο τραπέζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *