Μιχάλης Λεβεντογιάννης: O sexy πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» μιλάει για την προσωπική του ζωή

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, που φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις υποδυόμενος τον Τόνι στο «Τατουάζ», φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Omikron και μίλησε για τη ζωή του.
Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, που φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις υποδυόμενος τον Τόνι στο «Τατουάζ», φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Omikron και μίλησε για τη ζωή του.

Ο γοητευτικός ηθοποιός εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων:

«Έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν μου ζητούν αυτόγραφα ή το να βγάλουμε μαζί φωτογραφίες. Όμως εκείνο που κατανοώ είναι πως ο κόσμος απολαμβάνει να αγαπά το ρόλο του εκάστοτε ηθοποιού – όχι τον ίδιο ως προσωπικότητα, γιατί δεν τον ξέρει. Είναι ωραία πάντως αυτά τα vibes!».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης παραδέχθηκε:

Διαβάστε Επίσης  Νέα ζωή για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα – Ξανά ερωτευμένη

«Μου αρέσει το να είμαι σε σχέσεις. Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου -αυτές ήταν και οι δύο μεγάλοι μου έρωτες – η πρώτη διήρκεσε πεντέμισι χρόνια, η δεύτερη δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις, αλλά το παλεύω. Πάντα θα το παλεύω! Άλλες σε κάνουν καλύτερο, άλλες χειρότερο άνθρωπο. Προσπαθώ για το πρώτο. Αν πιάσω πάντως τον εαυτό μου να χάνει τα όποια καλά του στοιχεία και αυτό να οφείλεται στο άτομο που έχω απέναντί μου, φεύγω. Το να κάνω τη δική μου οικογένεια, όχι, δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια – νομίζω πως δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη τού να μεγαλώσω ένα παιδί αυτή την περίοδο της ζωής μου».

Διαβάστε Επίσης  Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Μάλιστα, ο ίδιος έκλεισε τη συνέντευξη προσδιορίζοντας τι σημαίνει για εκείνον ο όρος «ευτυχία»: 

«Ευτυχία είναι το να βγαίνεις έξω, να συναντάς τα άτομα που θες να συναντήσεις και να κάνεις αυτό που σου αρέσει όσο καλύτερα μπορείς. Αλλά δεν θα ‘θελα ποτέ να είμαι συνέχεια “ευτυχισμένος”. Θα ήταν βαρετό!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *