Αυτόφωρο και απειλή «λουκέτου» στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη

Αυτόφωρο και απειλή «λουκέτου» στο κέντρο

Επεισοδιακή φαίνεται πως ήταν τις πρώτες ημέρες η εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, σε κέντρο διασκέδασης, στη Θεσσαλονίκη.

 

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο διασκέδασης διαπιστώθηκαν υπεράριθμοι πελάτες έως και 50% του προβλεπομένου από την άδεια λειτουργίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα των εμφανίσεων του τραγουδιστή, πραγματοποιήθηκαν μετά από καταγγελίες διαδοχικοί έλεγχοι.

Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν υπεράριθμοι πελάτες έως και 50% του προβλεπομένου από την άδεια λειτουργίας.

Διαβάστε Επίσης  Δολοφονία Τοπαλούδη: Θρίλερ δίχως τέλος-Ανοίγει νέος κύκλος ερευνών

Ειδικότερα, το πρώτο σαββατοκύριακο στο κέντρο βρίσκονταν 1.400 θαμώνες, έναντι 975 που προβλέπει η άδεια, ενώ το δεύτερο 1.120.

Παράλληλα, ανακάλυψαν ότι ότι χρησιμοποιούσαν το διπλανό οικοόπεδο ως πάρκινγκ χωρίς άδεια, παράνομη λειτουργία φωτεινών πινακίδων -που συνιστούν κίνδυνο για την κυκλοφορία- και σειρά άλλων παραβάσεων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ζήτησε ανάκληση της άδειας λειτουργίας και τη σφράγιση της επιχείρησης, με βασικό αιτιολογικό τους υπεράριθμους πελάτες, επισημαίνοντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους σε περίπτωση ανάγκης.

Διαβάστε Επίσης  Πένθος για τον Πύρρο Δήμα: Έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του

Σύμφωνα με την εφημερίδα, για την υπόθεση συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ υποβλήθηκε και πρόστιμο 84.000 ευρώ για τις φωτεινές πινακίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *