Η πρόληψη σώζει ζωές, μην το αναβάλλεις

  • Post category:ΥΓΕΙΑ
karkinos_mastou

antikleidi.com
Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού δημιούργησε μια νέα καμπάνια στο διαδίκτυο.
Η επικοινωνία βασίζεται στη μεγάλη αλήθεια των γυναικών ότι το μυαλό τους πηγαίνει πολύ εύκολα στο κακό, παρ’ όλα αυτά όμως, δεν κάνουν τίποτα για να το προλάβουν. Με έναν απρόσμενο τρόπο, έρχεται να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες, και κυρίως αυτές άνω των 40 ετών, ώστε να μπουν στη διαδικασία της πρόληψης και να καταλάβουν τη σημασία της εξέτασης σε έναν μαστολόγο.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που είδε αυτό το βίντεο, το μυαλό τους πήγε στο κακό. Δεν χρειάζεται να πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό. Χρειάζεται, όμως, να πηγαίνεις εσύ μία φορά τον χρόνο για μια εξέταση μαστού σε έναν μαστολόγο, για να σβήνεις κάθε κακό σενάριο από το μυαλό σου.

Η πρόληψη σώζει ζωές. ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ!

Η ΕΕΜ είναι ένα μη κερδοσκοπικό Επιστημονικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1979 και σε όλη τη διαδρομή της ασχολείται με τη συνεχή μετεκπαίδευση των ειδικών ιατρών, την ενημέρωση των μη ειδικών ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στα σύγχρονα επιτεύγματα της Μαστολογίας, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους, και την ίδρυση και λειτουργία της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας, για να καλύψει το κενό στην εκπαίδευση.
_______
Διαβάστε Επίσης  Η σωστή διατροφή είναι η ασπίδα κατά των ιών

Αφήστε μια απάντηση