Διακοπές με τον έρωτά σου: Ξόρκισε τη κατάρα των ζευγαρόνησων

Διακοπές με τον έρωτά σου: Ξόρκισε τη κατάρα των ζευγαρόνησων

Είτε έχετε ξαναμείνει μαζί είτε όχι, οι διακοπές θα είναι ένα μεγάλο τεστ για τη σχέση σας. Η συμβίωση δείχνει πολλά, τόσο για τις διακοπές με φίλους αλλά κυρίως για τις διακοπές με το αγόρι σου. Διακοπές για δύο και ήδη γυρίζουν στο μυαλό σου πλακόστρωτα σοκάκια, γαλαζοπράσινες παραλίες και θέα στο πιο γνωστό ηλιοβασίλεμα.

Το θέμα είναι όμως ποιο μέρος θα προσφέρει όλα αυτά σε εσένα και το ταίρι σου;

Σαντορίνη, Μήλος, Φολέγανδρος, Κύθηρα, Ρόδος, Αμοργός και άλλα μικρά «ζευγαρονήσια» αποτελούν τις κλασσικές επιλογές για τις κοινές σας διακοπές. Όμορφα μέρη, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και ηρεμία.

Ποιος άλλωστε μπορεί να αμφισβητήσει τον ρομαντισμό, που αποπνέει η Σαντορίνη, τις παραλίες της Μήλου ή την ομορφιά της Χώρας της Φολέγανδρου; Πού θα δεις καλύτερο ηλιοβασίλεμα και που θα ζήσεις τις καλύτερες «ήρεμες» διακοπές σου;

Μα φυσικά όχι εκεί. Ναι, δεν τα έμαθες; Απαγορεύονται δια ροπάλου οι διακοπές ζευγαριών στα προαναφερθέντα νησιά. Κίνδυνος θάνατος, χωρισμός!!! Λέει το παλιό ρητό, που έχει καταντήσει πιο γραφικό και από την ίδια την Καλντέρα «όποιος πάει Σαντορίνη, Μήλο, παντρεύεται ή χωρίζει».

Ο ίδιος μύθος ακολουθεί και τα υπόλοιπα ζευγαρονήσια. Το χειρότερο; Ότι ακόμα πολλοί το πιστεύουν και δε ταξιδεύουν σε αυτά τα όμορφα μέρη.

Η αλήθεια σε προσγειώνει απότομα. Είναι ζευγαρονήσια. Το 80% τουλάχιστον του τουρισμού τους είναι ζευγάρια, ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Στατιστικά ένας στους δύο γάμους διαλύεται με ένα πολύ ακριβό διαζύγιο. 

Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η λύση στα προβλήματα μιας ερωτικής σχέσης δεν είναι οι ειδυλλιακές διακοπές. Εάν δεν περνάς καλά και πας με τον αγαπημένο σου σε ένα νησί, που πρωταγωνιστεί το τραγούδι των ΦΑΤΜΕ (εγώ και εσύ, εσύ κι εγώ μόνοι πάνω στη γη), ήδη τα πράγματα δε θα είναι καλά για εσένα.



Με τόση μοναξιά και ηρεμία, τα προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια αργά ή γρήγορα. Ο περισσότερος κοινός χρόνος θα γίνει βάσανο για εσένα και οι ρομαντικές σου διακοπές θα πάρουν την μορφή σχεδίου εξόντωσής σου.

Αντίθετα, τα ζευγάρια, που ζουν ένα μεγάλο έρωτα, που έχουν περάσει τις δοκιμασίες τους ή που στην τελική είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον (ναι, υπάρχουν κι αυτοί) διαλέγουν επίσης αυτά τα νησιά για να περάσουν ένα ακόμα «καυτό» καλοκαίρι.

Αν είχαμε ένα φίλο μελετητή στατιστικών ερευνών θα μας έλεγε πως είναι απλά μαθηματικά (καθόλου περίεργο για αυτόν). Όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, που επισκέπτεται αυτά τα νησιά, είναι ζευγάρια, η λογική λέει πως ή θα παντρευτούν ή θα χωρίσουν, τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν;

Εάν είστε καλά μαζί, θα έρθει και ο γάμος με την πάροδο του χρόνου, εάν πάλι δεν είστε, απλά το νησί θα βοηθήσει να το καταλάβετε πιο γρήγορα…

Κοινώς, διάλεξε τον προορισμό των διακοπών σου με βάση τις ανάγκες σου και το γούστο σου και όχι με τις «κατάρες», που συνοδεύουν για χρόνια τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς.



Πηγή:keepup.gr

Διαβάστε Επίσης  Έξι τρόποι για να... του λείψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *