Λευκά δόντια στο πι και φι!

Δείτε μερικά έξυπνα τρικ για να κάνετε τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά και να έχετε ένα ακόμα πιο λαμπερό χαμόγελο.

Δείτε μερικά έξυπνα τρικ για να κάνετε τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά και να έχετε ένα ακόμα πιο λαμπερό χαμόγελο.

Τα τραγανά σνακ

Σε γενικές γραμμές και ήπια ακόμη και πολύχρωμα τρόφιμα όπως το σέλινο και τα καρότα ή ακόμα και τα καρύδια ή το σουσάμι βοηθούν στην απομάκρυνση της πλάκας με φυσικό τρόπο και φωτίζουν τα δόντια.

Μασήστε τσίχλα χωρίς ζάχαρη

Όταν μασάτε τσίχλα παράγετε σάλιο και το σάλιο βοηθά στη μείωση των χρωστικών ουσιών που κινούνται γύρω από τα δόντια.

Δοκιμάστε το λάδι καρύδας

Διαβάστε Επίσης  Χρησιμοποιήστε βούτυρο από το ψυγείο για την ιδανική μάσκα μαλλιών

Ανακατέψτε μια κουταλιά λάδι καρύδας με νερό και ξεπλύνετε. Διασημότητες όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου σημειώνουν ότι το μείγμα αυτό βοηθάει στην λεύκανση των δοντιών, αν και ιατρικά πάντως κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί. Για να δείτε πάντως αποτέλεσμα θα πρέπει αν το κάνετε με συνέπεια.

Πίνετε νερό κάθε 30 λεπτά

Αφού έχετε καταναλώσει κάτι που περιέχει χρωστικές ουσίες όπως είναι ο καφές ή κανένα σκούρο ποτό, φροντίστε να πίνετε αρκετό νερό ώστε να ξεπλύνετε τις χρωστικές ουσίες που παραμένουν στα δόντια. Στη συνέχεια βουρτσίστε οπωσδήποτε τα δόντια σας.

Διαβάστε Επίσης  ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ !!!

Καταναλώστε φράουλες

Οι φράουλες περιέχουν μηλικό οξύ, ένα φυσικό οξύ που έχει δρα και ως λευκαντικό.

Μαγειρική σόδα

Σε ένα φλιτζανάκι του τσαγιού προσθέστε ένα ¼ του κουταλιού του γλυκού μαγειρικής σόδας και έπειτα βάλτε τη συνήθη ποσότητα της οδοντόπαστας που χρησιμοποιείτε για να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Στη συνέχεια με τη βοήθεια της οδοντόβουρτσά σας, βουρτσίστε όπως συνήθως τα δόντια σας, Η μαγειρική σόδα θα ενισχύσει τις λευκαντικές ιδιότητες της οδοντόπαστας σας. Το μείγμα αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της κιτρινίλας από τα δόντια σας.

Αφήστε μια απάντηση