Πώς θα καταλάβετε αν σας θέλει μόνο για σεξ

Πώς θα καταλάβετε αν σας θέλει μόνο για σεξ

Ένα λάθος κάνουμε εμείς οι γυναίκες. Εστιάζουμε στα λόγια κάποιου και αγνοούμε τις πράξεις, τις κινήσεις του.


Δεν δίνουμε βάση στο body language όταν είμαστε μαζί του και χανόμαστε σε μια ατελείωτη υπερανάλυση. Αν δεν είσαι σίγουρη για το αν σε θέλει μόνο για sex ή και για κάτι πιο σοβαρό τότε δώσε βάση στα παρακάτω σημάδια!


Αποκωδικοποίηση κινήσεων…

1. Όταν σου μιλάει δεν αποσυντονίζεται από τη ματιά σου αλλά επικεντρώνεται σε άλλα σημεία του σώματός σου. Σου ρίχνει ματιές που εστιάζουν στα καίρια σημεία του σώματός σου. Ακόμα και αν του μιλάς για κάτι ενδιαφέρον αυτός είναι στραμμένος αλλού!

2. Κοιτάει και άλλες απροκάλυπτα! Είναι οκ αν ρίξει μια κλεφτή ματιά σε κάποια όμορφη παρουσία που θα περάσει από δίπλα του. Δεν είναι οκ όμως αν ατό το κάνει κάθε φορά που περνάει κάποια και αν η ματιά του μένει πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Κάτι δεν πάει καλά! Είναι ολοφάνερο ότι θέλει να περάσει απλά τη νύχτα μαζί σου (και μόνο)! Μήπως ήρθε η ώρα να φύγεις;

3. Πως σε πιάνει; Είναι τρυφερός ή είναι πιο χύμα και σου κάνει σεξουαλικές χειρονομίες; Σε φιλάει γλυκά ή σε φιλάει λες και είστε οι δυο σας σε ένα δωμάτιο; Φίλτραρε κινήσεις!

4. Ο τρόπος που σε πιάνει σε κάνει να νιώθεις άβολα όχι μόνο για το πως το κάνει αλλά και που το κάνει. Δεν έχει συναίσθηση με ποιους είναι ή που είναι και κάνει άσεμνες χειρονομίες.

5. Όταν περάσει τα όρια σου και δεν αντιλαμβάνεται το τι είναι αυτό που σε ενοχλεί τότε είναι ολοφάνερο ότι δεν το ενδιαφέρει τι σε ενοχλεί. Αποσκοπεί μόνο στο sex. Αν θέλεις κάτι παραπάνω γιατί σπαταλάς το χρόνο σου; http://www.govastileto.gr

Διαβάστε Επίσης  Ποια είναι η ιδανική διαφορά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι για μια πετυχημένη σχέση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *