(Σεξ)ελόγιασε τον: Tips για τέλειο σεξ

(Σεξ)ελόγιασε τον: Tips για τέλειο σεξ

Καμιά φορά όλες πιάνουμε τον εαυτό μας να αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που ξετρελαίνει τους άντρες στο κρεβάτι και τι είναι αυτό που κάνουν οι σέξι γυναίκες και τους ξελογιάζουν…Βγάλτε στην επιφάνεια το κακό και πρόστυχο κορίτσι που κρύβετε μέσα σας, με κάποια κόλπα που ξετρελαίνουν κάθε άντρα.

Τολμήστε να γίνετε το αφεντικό στο κρεβάτι για μια φορά στη ζωή σας!

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να έχει ο καλός τους το πάνω χέρι στο σεξ. Σήμερα, είναι η ώρα να πάρετε τα ηνία της ηδονής στα χέρια σας. Ζητείστε του να ξαπλώσει αναπαυτικά στο κρεβάτι, δέστε τα χέρια του με χειροπέδες (ακόμα και αυτοσχέδιες με δύο σχοινάκια ή μια γραβάτα) και παίξτε μαζί του, όσο εκείνος δεν μπορεί να σας αγγίξει.
Βασανίστε τον,  γαργαλήστε τον, πειράξτε τον όχι μόνο στα επίμαχα σημεία αλλά παντού. Ένα φτερό ή ένα μεταξωτό μαντήλι που κυλούν στο ερεθισμένο κορμί του, μπορούν να τον κάνουν να ορμήσει επάνω σας από ερωτική ανυπομονησία.

Διαβάστε Επίσης  Προβλήματα στο σεξ και πώς αντιμετωπίζονται;

Έλα να παίξουμε τη «νοσοκόμα»

Το τριώδιο άνοιξε και μπορείτε να βρείτε την πιο σέξι στολή σε καταπληκτική τιμή. Το ζητούμενο δεν είναι να καρναβαλίσετε αλλά να του δείξετε τα διαφορετικά πρόσωπα που κρύβει η σεξουαλική σας προσωπικότητα. Αν δεν σας αρέσουν το κοστούμια, πάρτε ένα ρόλο με ό,τι διαθέτετε σπίτι, ακόμα κι εκείνο το κόκκινο κραγιόν που αποφεύγετε να φοράτε παρέα με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες. Το ζητούμενο είναι να του προκαλέσετε το πολύτιμο οπτικό ερέθισμα! Μια στολή νοσοκόμας από μόνη της δεν μπορεί να κάνει πολλά, αν δεν διαθέτετε το νάζι της σούπερ σέξι νοσοκόμας.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί όσο περισσότερο σεξ κάνεις τόσο καλύτερη μνήμη θα έχεις

Τολμήστε: Να κοιτάζετε τους εαυτούς σας όσο κάνετε σεξ

Ξεπεράστε τα ταμπού σας, ανοίξτε τα φώτα επιτέλους και τοποθετείστε έναν ωραιότατο καθρέφτη απέναντί σας όσο κάνετε σεξ. Στην αρχή ίσως αισθανθείτε άβολα αλλά την επόμενη ακριβώς θα ξετρελαίνεστε με το όλο θέαμα. Άσε που θα αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το σώμα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *