Μάνος Παπαγιάννης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε ξανά για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου

  • Post category:lifestyle

Ο Μάνος Παπαγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων,  μίλησε για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο.

 

Ο Μάνος Παπαγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων,  μίλησε για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο.

Υποθέτω ότι πέρασες ένα δύσκολο χειμώνα με όλα αυτά που συνέβησαν με τη Σοφία Παυλίδου. Είσαι πιο ήρεμος τώρα; Έχεις ξαναβρεί την ισορροπία σου;

Κοίτα, όλα αυτά συμβαίνουν στο θέατρο. Κι άλλες χρονιές είχαμε εντάσεις με συναδέλφους και πάντα τα βρίσκαμε. Αυτά γίνονται σε ένα χώρο δουλειάς. Αυτό συνέβη και φέτος. Είναι άλλη μια ένταση, δεν σημαίνει όμως ότι με γεμίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε Επίσης  Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Meghan Markle!

Φαντάζομαι ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, με τη λογική ότι πήρε μεγάλη δημοσιότητα δεν έγινε ένας καβγάς εντός των τειχών δηλαδή και όλη αυτή η ιστορία έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Όπως είπες, έχει πάρει τη δικαστική οδό. Ό,τι έγινε έγινε.

Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα τα χειριζόσουν αλλιώς τα πράγματα;

Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα.

Πάντως κατέβηκε μια παράσταση και μετά από μια απόλυση επαναπροσλήφθηκες αμέσως την επόμενη σεζόν. Νιώθεις δικαιωμένος;

Θα έλεγα όχι. Γύρισα εκεί που μου αρέσει. Είχα σκεφτεί να μην κάνω φέτος το καλοκαίρι θέατρο και για αυτό που έγινε είμαι χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Δέκα Μικροί Μήτσοι: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Μιλούσατε με τη Βάσια Παναγοπούλου όλο αυτό το διάστημα;

Ναι, βέβαια, δεν σταματήσαμε ποτέ την επικοινωνία. Με αγαπάει η Βάσια, πολύ. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, ξέρουμε ο ένας τα χνότα του άλλου και νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτή η ιστορία. Ξέρεις, με τη Βάσια είμαστε φίλοι. Έγινε ένα περιστατικό, πάει και τελείωσε. Πάμε παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση