Πώς να γίνετε το απόλυτο θηλυκό

Πώς να γίνετε το απόλυτο θηλυκό
Η θηλυκότητα είναι ένα στοιχείο έντονο μέσα σε κάθε γυναίκα και δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ όπως πολλές πιστεύουν. Η έντονη θηλυκότητα για κάποιες γυναίκες φαίνεται να είναι άπιαστο όνειρο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μερικές φορές προσπαθούμε να την αναδείξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος, πράγμα που βέβαια που μπορεί να μας οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, πιστεύετε πως απλά φορώντας ένα ανοιχτό σέξι ρούχο η θηλυκότητά σας θα αναδειχθεί; Λάθος! Η έντονη θηλυκότητα μιας γυναίκας εκπέμπει από μέσα της και γίνεται ορατή από ένα βλέμμα, τον τρόπο ομιλίας ή ακόμα και από την στάση του σώματος.

Ακόμα και αν έχετε μπερδευτεί με ατελείωτες συμβουλές περί θηλυκότητας δείτε παρακάτω τρεις απλούς τρόπους για να σας λυθούν όλες οι απορίες και να σταματήσετε να πιστεύετε πως η θηλυκότητα είναι προνόμιο συγκεκριμένων μόνο γυναικών!


1) Τρόπος ομιλίας

Ο τρόπος που μιλάει και συμπεριφέρεται μία γυναίκα είναι ικανά να τονίσουν την έντονη θηλυκότητά της. Αν λοιπόν ανήκετε στις γυναίκες που έχουν ακόμα μέσα τους ένα αγοροκόριτσο που για να μπορεί να παίζει με τα αγοράκια υιοθέτησε και την γλώσσα τους, είναι καιρός να το αποχωριστείτε. Φροντίστε ο τρόπος που μιλάτε να εκφράζει την θηλυκή σας πλευρά απαλλαγμένο από παιδικές εκφράσεις. Μια γυναίκα σε όποια κατάσταση και αν βρεθεί ξέρει να εκφραστεί σωστά για να βάλει οποιονδήποτε στην θέση του. Πολύ συχνά ακούμε κοπέλες να μιλάνε μεταξύ τους και να εκφράζονται όπως μία αντροπαρέα και όλα στα πλαίσια της ανεξαρτησία και του δήθεν δυναμισμού. Δηλαδή, μία γυναίκα η οποία ξέρει να εκφράζεται σε κάθε περίπτωση και να διατηρεί την θέση της δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη και δυναμική; Ο τρόπος που μιλάμε εκφράζει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μας οπότε αν θέλετε η έντονη θηλυκότητα να είναι στοιχείο του εαυτού σας φροντίστε ο τρόπος ομιλίας σας να σχετίζεται άμεσα με την θηλυκή σας πλευρά!

2) Στάση του σώματος και περπάτημα
Η στάση του σώματος αλλά και το περπάτημά μας μπορούν κάποια στιγμή να μας προδώσουν. Η γυναικεία φύση είναι άμεσα συνδεδεμένη με ένα αέρινο περπάτημα και γενικότερα με μία στάση του σώματος διαφορετική σε κάποια σημεία από τους άντρες. Για παράδειγμα, βλέπουμε γυναίκες στον δρόμο που περπατάνε “βαριά” και αυτό χαλάει όλο το στυλ και τον αέρα τους. Δεν έχει σημασία αν διατηρείτε ένα σπορ στυλ ή προσπαθείτε να περπατάτε με τα ψηλοτάκουνά σας! Μην κρατάτε τα πόδια σας μονίμως λυγισμένα στο περπάτημα σαν να έχετε ένα βάρος στα γόνατα. Σηκώστε όρθιο το κορμί σας και λυγίστε και τεντώστε τα πόδια σας στο περπάτημα δίνοντας έναν αέρα στο κορμί σας. Επίσης πόσες φορές δεν παρατηρήσατε γυναίκες να στέκονται στα τακούνια τους ή με ένα πανέμορφο θηλυκό φόρεμα κι όμως κάτι δείχνει να μην πηγαίνει καλά. Η στάση που στέκονται δεν πάει καλά. Όσο και να μας ταιριάζει αυτό που φοράμε δεν τονίζει από μόνο του την θηλυκότητά μας. Σηκώστε το σώμα σας και μην το κρύβετε καμπουριάζοντας, σημασία έχει να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας η στάση του σώματός μας να το δείχνει.

3) Προσωπικό στυλ
Αν θέλετε η έντονη θηλυκότητα να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σας δημιουργήστε το προσωπικό σας στιλ. Οποιαδήποτε γυναίκα με όποιο στιλ και αν διατηρεί μπορεί να κρατάει ψηλά την θηλυκότητά της. Σημαντικό είναι να μπορείτε να υποστηρίξετε το στυλ σας και να είναι αυτό που πραγματικά σας αντιπροσωπεύει. Θηλυκότητα υπάρχει μέσα στις φόρμες μας, μέσα στο εκκεντρικό μας στυλ, μέσα σε πολύ καλό φόρεμα αλλά ακόμα και μέσα στις πυτζάμες μας. Ουσιαστικά δεν είναι το ρούχο που την αναδεικνύει αλλά πόσο το έχουμε ταιριάξει με το σωματότυπό μας και την προσωπικότητά μας. 

Η έντονη θηλυκότητα είναι μια ιδέα που πρέπει να μας περιβάλλει και όχι κάτι που σαμποτάρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Έτσι φροντίστε το προσωπικό σας στυλ να το χτίσετε πάνω σε ιδέες που σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση και να μπορείτε να κοιτάτε στον καθρέφτη μία γυναίκα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Δεν έχει σημασία αν έχετε κάποια περιττά κιλά, δεν σημασία αν δεν ακολουθείτε τις αναλογίες που προβάλλονται. Δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό στυλ και αφήστε την θηλυκότητα να ρέει από μέσα σας.

Η έντονη θηλυκότητα ουσιαστικά δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν έχει ως δεδομένο μία τέλεια εξωτερική εμφάνιση. Είναι αυτό που βλέπουμε σε μία γυναίκα και λέμε στον εαυτό μας «Αυτή η γυναίκα δεν έχει τα τέλεια χαρακτηριστικά, αλλά πραγματικά έχει αυτό το κάτι». Τι άλλο μπορεί να είναι αυτό το κάτι από την προσωπικότητά της και την θηλυκότητά της που τελικά ξεχωρίζουν πιο πολύ από όλα επάνω της; Είναι από αυτά τα στοιχεία που μια γυναίκα δεν χρειάζεται να ψάξει κάπου αλλού για να την βρει αλλά να κοιτάξει μέσα της!

Διαβάστε Επίσης  Πώς πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας

Αφήστε μια απάντηση