Η ανασφάλεια που κρύβουν οι τριπλές σχέσεις

Η Βίβλος του διπλοκρέβατου- Η ανασφάλεια που κρύβουν οι τριπλές σχέσειςΜε αφορμή ένα περιστατικό που ένα ζευγάρι απολαμβάνει σε ένα μπαρ το ποτό τους και που ο

συνοδός της κοπέλας την έχει βάλει να κοιτάει από την αντίθετη μεριά και αυτός απολαμβάνει με τα μάτια την παρέα τεσσάρων κοριτσιών που κάθονται στην άλλη άκρη του μπαρ αρχίζει η πιο κάτω κουβέντα…


Τέσσερις γυναίκες διερωτώνται το λόγο που οι άντρες απατούν και κουβεντιάζουν ότι οι άντρες δεν θα χορτάσουν ποτέ τη γυναικεία συντροφιά και γιατί ενώ είναι σε σχέση συνεχίζουν να κυνηγούν σαν ελεύθεροι σκοπευτές.

«Όπως αντιλαμβάνεστε το θέμα έπεσε προς συζήτηση πάνω στη μπάρα, γιατί μπορεί αρχικά να κολακευόμαστε από τα αντρικά βλέμματα γεμάτα θαυμασμό και υποσχέσεις, όμως όταν κοιτάξουμε δίπλα σας και δούμε ότι συνοδεύεστε θα σας κατατάξουμε στην κατηγορία λιγούρης και τενεκές ξεγάνωτος»… και συνεχίζουμε.

Γιατί αγαπημένα αρσενικά κατά βάθος υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών, εσύ λοιπόν είσαι ελεεινός και η συνοδός σου στα μάτια μας κακομοίρα.

Και εδώ φίλες και φίλοι έρχεται το μεγάλο ερώτημα. Γιατί ενώ είστε σε σχέσεις που σας έχουν τελειώσει παραμένετε εκεί;

Η μοναξιά θέλει κότσια. Είτε είσαι γυναίκα, είτε είσαι άντρας.
Προτιμάτε λοιπόν να παραμένετε στη ζεστή σας φωλίτσα, όσο άβολη κι αν είναι για να μην κρυώνετε μόνοι σας. Πόσο ανασφάλεια κρύβουν αυτές οι σχέσεις και πόση δυστυχία; Δίνετε λάθος εντύπωση στο σύντροφό σας γιατί διατηρείτε σχέσεις που γίνονται μακροχρόνιες και κάποια στιγμή βρίσκεστε παντρεμένοι με παιδί, να στέλνετε μήνυμα ξημερώματα στη μεγάλη σας καψούρα.

Κάποια στιγμή όταν ρώτησα κάποιον γιατί μένει σε μια σχέση που δεν τον ικανοποιεί πια μου απάντησε ότι κουράστηκε και ότι θέλει να αράξει. Αν καλέ μου θέλεις πραγματικά να αράξεις πρέπει να έχεις βρει αυτό που πραγματικά επιθυμείς γιατί αν άραζες δεν θα έπαιζες με καθεμιά που σου γυάλισε.

Κάποιος άλλος απάντησε ότι είναι καθαρά θέμα σεξ, ότι με την κοπέλα του ταιριάζει σε όλα και περνάει τέλεια αλλά θέλει και κάτι διαφορετικό. Λυπηρό! Γιατί αν τώρα θεωρείς ότι όλα είναι τέλεια αλλά δεν μπορείς να αντισταθείς τότε πώς θα είσαι σε λίγα χρόνια στην «πλασματική» και «εικονική» ζωούλα σου;

Οι περισσότεροι πάσχουν από το σύνδρομο «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο», δηλαδή να έχουμε και το γούτσου γούτσου, τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια και όλη την αγάπη και ζεστασιά που υπάρχει σε μια σχέση αλλά από την άλλη να κυλιούνται σε ξένα κρεβάτια αναλύοντας τα μυστικά του Kama Sutra.

Γιατί δεν κοιτάτε να φτιάξετε το κρεβάτι σας στη σχέση σας; Ίσως και η σύντροφός σας να μην ικανοποιείται πλέον από εσάς! Σας πέρασε άραγε από το μυαλό ότι όταν εσείς φλερτάρετε με την γυναικοπαρέα πίσω από την πλάτη της φλερτάρει με τον πορτιέρη πίσω από τη δική σας πλάτη; Φαντάζομαι πως όχι γιατί είστε εγωιστές και αλαζόνες.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όποιος άνθρωπος ανεξαρτήτως φύλου σέβεται τον εαυτό του δεν κάνει πράγματα στον/στην σύντροφό του που δεν θα ήθελε να του συμβούν. Μακάρι όλες οι σχέσεις να κατέληγαν σε ένα ρομαντικό happy end, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Έτσι λοιπόν αν αισθάνεσαι το ματάκι σου να πεταρίζει, καλό θα είναι να αναζητάς μέσα σου τους λόγους που σε ωθούν. Τις περισσότερες απαντήσεις θα τις βρούμε μέσα μας, πουθενά αλλού.

Τώρα αν σε διακατέχει το κόμπλεξ κατωτερότητας ξέρουμε ότι δεν θα μείνεις φρόνιμος όσο η γη θα γυρίζει, αφού η ανάγκη να αποδείξεις ότι μετράς είναι σημαντικότερη και από τον αέρα που αναπνέεις,

Το διπλοκρέβατο δεν είναι η λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα στη σχέση σου, εσύ έχεις το πρόβλημα και φρόντισε να το λύσεις όσο είναι ακόμα καιρός. Και αν δεν μπορείς απελευθέρωσε τη γυναίκα που σέρνεις δίπλα σου για να καλύψεις τις ανασφάλειές σου.

Όσο για τις γυναίκες που επιλέγεις για να σου καλύψουν τα βράδια του κυνηγιού ξέρεις ότι δεν θα μπορούσες να τις έχεις ποτέ σε σχέση, βασικά γιατί καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα σε επέλεγε αν έχει καταλάβει τι καπνό φουμάρεις.

Πάρε αγκαλιά λοιπόν το σαρδόνιο χαμόγελό σου, τις ανασφάλειες και τη μισή ψυχή σου. Μάλλον ήλθε η ώρα να τα βάλεις με τον μεγαλύτερο εχθρό και φίλο σου … Τον εαυτό σου!

Πηγή: galsnguys.gr
Διαβάστε Επίσης  Άδειασε τη ζωή σου από τα λίγα και κάνε χώρο για να έρθουν... τα πολλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *