Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε στη ζωή μας

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε στη ζωή μας- fiftififti.eu

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε στη ζωή μας

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε στη ζωή μας, είναι εκείνος που νιώθουμε όταν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι διδαχτήκαμε…


Πρόσεχε! Μπορεί να πάρετε λάθος απόφαση! Κάτω από όλους τους φόβους μας, υπάρχει η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας. Κάθε βήμα που κάνουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι μια ευκαιρία να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. Αυτό που πρέπει πάντα να έχουμε στον νου μας είναι…

Δεν γίνεσαι αποτυχημένος επειδή δεν το κατάφερες, έχεις ήδη πετύχει επειδή προσπάθησες!!!

Αναλάβετε την απόλυτη ευθύνη της απόφασής σας. Όταν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σου για τις αποφάσεις που παίρνετε, νιώθετε πολύ λιγότερο θυμό με τον εαυτό σας!! Μην καλύπτετε  απλά διορθώστε.

Είναι βασικό το να δεσμευτείτε σε όποια απόφαση πάρετε και να βάλετε όλα σας τα δυνατά ώστε η προσπάθεια σας να επιτύχει. Αν όμως δεν λειτουργεί, τότε αλλάξτε την! Όταν αποκτήσετε επίγνωση πως τα λάθη είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής, θα μείνειτε έκπληκτος για το πόσο καλά μας έχουν μάθει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να είμαστε τέλειοι.

Συνέχισε να αντικαθιστάτε με τον καινούριο τρόπο σκέψης σας τους παλιούς φόβους για πιθανά λάθη και για τη λήψη αποφάσεων.

Εσείς κάνατε κανένα λαθάκι τελευταία? Μακάρι…

Πηγή:newsfilter
Διαβάστε Επίσης  Πώς να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *