Υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα στη μέρα σας από το πρωινό σεξ?

Πέντε λόγοι για να κάνετε πρωινό σεξ
Δεν υπάρχει και αυτό το αποδεικνύουν και οι παρακάτω 8 λόγοι που σας παραθέτουμε.


Αν, λοιπόν, χρειάζεστε περισσότερες… δικαιολογίες για την πρωινή σας απόλαυση, διαβάστε γιατί το πρωινό σεξ κάνει καλό!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του;
Αν αυτό που κάνετε το πρωί, δίνει τον ρυθμό για την υπόλοιπη μέρα, ένας οργασμός θα λέγαμε ότι είναι καταπληκτικό ξεκίνημα. Σύμφωνα με μία έρευνα το πρωινό σεξ βοηθάει στο να έχει κανείς μεγαλύτερη αποδοτικότητα και ενέργεια όλη την υπόλοιπη μέρα. Το πρωινό σεξ επίσης ελευθερώνει οξυτοκίνη, την ορμόνη της αγκαλιάς, η οποία σε κάνει να αισθάνεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου και ότι σε αγαπάει πιο πολύ. Αυτά τα “ζεστά” συναισθήματα μένουν όλη την υπόλοιπη μέρα ή τουλάχιστον τις πρωινές ώρες.

Γιατί είναι μια δικαιολογία να μείνετε λίγο ακόμα στο κρεβάτι. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω.

Γιατί στην πραγματικότητα δεν θα καθυστερήσετε στη δουλειά 

Εσείς και ο σύντροφός σας σίγουρα θα θέλετε να κάνετε ένα ντους πριν φύγετε για τις δουλειές σας, όποτε μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο με το να κάνετε ντους και σεξ ταυτόχρονα.

Γιατί σας κρατάει υγιή

Με βάσει καινούργιες έρευνες έχουν δείξει ότι το πρωινό σεξ βοηθάει στην υγεία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ανεβάζοντας τα επίπεδα ενός αντισώματος που προστατεύει ενάντια στις λοιμώξεις.

Γιατί εκείνος θα κρατήσει πιο πολύ
H τεστοστερόνη των αντρών είναι σε πιο υψηλά επίπεδα το πρωί που έχουν πρώτα ξεκουραστεί κάποιες ώρες. Το οποίο σημαίνει ότι όχι μόνο ο συντροφός σας θα είναι στα καλύτερά του αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να τελειώσει γρήγορα.http://www.govastileto.gr/
Διαβάστε Επίσης  Πώς πρέπει να τελειώνει μια εξωσυζυγική σχέση;

Αφήστε μια απάντηση