ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια «θυσιάζεται» για την κόρη της

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια «θυσιάζεται» για την κόρη της

Συγκλονιστικές Εξελίξεις στο β΄κύκλο της αγαπημένης σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η δυνατή ιστορία της Κάτιας και της Μαρίνας, γεμάτη σκοτεινά μυστικά και ίντριγκες, με επίκεντρο την πιο δυνατή αγάπη, τη μητρική, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεα­τών.

Με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου και ένα καστ που αποτελείται από γνωστούς ηθοποιούς, όπως η Μαριάννα Τουμασάτου, την οποία είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε τηλεο­πτικά σε δραματικό ρόλο, η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Στράτος Τζώρτζογλου, αλλά και νέους ηθοποιούς, όπως η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Θανάσης Πατριαρχέας κ.ά, πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η σειρά επανακάμπτει λοιπόν δυναμικά, με εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και πέντε καινούριους ήρωες, που θα ανακατέψουν την τράπουλα.

Η Ιωάννα και… οι άλλοι!

Όπως είδαμε λίγο πριν από το φινάλε της πρώτης σεζόν, η Ρένα και ο Αντρέας θέλουν όσο τίποτε να γίνουν γονείς, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα τα καταφέρουν. Η Ρένα, προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη της να γίνει μητέρα, επισκέφτηκε έναν εξειδικευμένο γιατρό με μεγάλη εμπειρία.

Στην αναμονή του ιατρείου γνώρισε την Ιωάννα, που την υποδύεται η Δανάη Σκιάδη, μια νεαρή έγκυο που έδειχνε πολύ ταραγμένη, καθώς πήγε στον εν λόγω γιατρό για να διακόψει την κύηση της. Μάλιστα η Ρένα, που τη λυπήθηκε, τη συμβού­λεψε να το ξανασκεφτεί. Η κοπέλα αυτή είναι άστεγη, με πολλά προσωπικά προβλήματα. Κρύβει μια δραματική ιστορία και η παρουσία της στη ζωή της Ρένας θα είναι καταλυτική, γιατί θα τη βάλει σε περιπέτειες.

Στο καστ θα ενταχθεί επίσης ο Κώστας Φαλελάκης, που πέρυσι συμμετείχε στον «Πρίγκιπα της φωτιάς». Όπως μαθαίνουμε, θα υποδυθεί έναν σκοτεινό άντρα, που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές της Κάτιας και του Φώτη.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου, μετά την «Επιστροφή», μπαίνει επίσης δυναμικά στη σειρά και συναντά ξανά τηλεοπτικά (τελευταία φορά είχαν συνερ­γαστεί στη «Βέρα στο δεξί») τη γυναίκα του Μαριάννα Τουμασάτου.

Τέλος, στην παραγωγή θα συμμετάσχουν η πρωτοεμφανιζόμενη στη μικρή οθόνη Εριέττα Μανούρη και ο Ευθύμης Γεωργόπουλος από την «Οργή».

Το όνειρο έγινε εφιάλτης

Πού μας άφησε όμως η ιστορία στο συγκλο­νιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου και ποια τα ερωτηματικά που θα απαντηθούν την επό­μενη σεζόν;

Μετά τη μετακόμιση της Λίλιαν και του Σταύρου στη Θεσσαλονίκη, η μικρή Μελίτη εγκαταστάθηκε μόνιμα στο σπίτι της Μαρίνας.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Κάτια πυροβολεί την Έλλη

Μητέρα και κόρη έχουν πλέον την ευκαιρία να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Ευτυχισμένη όσο ποτέ, η Μαρίνα μετρούσε ανάποδα για τον γάμο της με τον Μιχάλη, αφού, εκτός από τον αγαπημένο της, θα είχε στο πλευρό της και την κολλητή της τη Ρένα, που θα παντρευόταν τον Αντρέα.

Ενώ όμως η Μαρίνα ετοιμαζόταν συγκινημένη για τη μεγάλη μέρα, ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά από τον Κωστή πως η Μελίτη χάθηκε. Σε κα­τάσταση σοκ, έβγαλε το νυφικό και πήρε ένα όπλο για να αντιμετωπίσει την Κάτια, σίγουρη πως εκείνη την απήγαγε. Βυθισμένη στις σκέψεις της, η Κάτια δεν μπορεί να ξεπεράσει τις τύψεις για όσα έκανε στο ίδιο της το παιδί. Ήλπιζε πως μόλις ο Φώτης θα αποκάλυπτε στην κόρη τους την αλήθεια θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία μαζί της.

Η εξαφάνι­ση της Μελίτης ωστόσο γκρέμισε όλα της τα όνειρα. Η Μαρίνα βρέθηκε μπροστά της να τη σημαδεύει με όπλο, χωρίς φυσικό να ξέρει ότι απειλεί την ίδια της τη μητέρα. Με βλέμμα γεμάτο μίσος, άρχισε να της φωνάζει ζητώντας να της πει πού βρίσκε­ται η μικρή. Σε κατάσταση σύγχυσης, η Κάτια ορκίστηκε πως δεν έχει σχέση με το περιστατικό. Την πιο κρίσιμη στιγμή ο Φώτης (που δεν πρόλαβε να μιλήσει στην κόρη του…) μπήκε στην έπαυλη και προσπάθησε να την αφοπλίσει. Όμως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Ο Φώτης σωριάστηκε αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια των δύο γυναικών, την ώρα που ο Κωστής ενημέρωνε τηλεφωνικά τη Μαρίνα, δυστυχώς πολύ αργά πλέον, ότι η μικρή βρέθηκε στον ιππικό όμιλο.

Η Κάτια «θυσιάζεται» για την κόρη της

Ψυχολογικά ράκος, η Μαρίνα μπήκε στο ασθενοφόρο και ακολούθησε τον Φώτη στο νοσοκομείο.

Καθ’ οδόν το βλέμμα της έπεσε στο χαρακτηριστι­κό σημάδι που έχει εκ γενετής στο στήθος, το ίδιο σημάδι με το οποίο γεν­νήθηκε και εκείνη.

Οι υποψίες της για την αληθινή του ταυτότητα φουντώνουν…

Στα νέα επεισόδια ο Φώτης οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μπαίνει στο χειρουργείο.

Όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν νέα για την πορεία της υγείας του. Η Μαρίνα προσεύχεται να ζήσει, καθώς δεν θα αντέξει τις τύψεις.

Την ίδια ώρα, η Κάτια, αφού σκούπισε, όπως είδαμε, τα αποτυπώμα­τα της Μαρίνας από το όπλο, τηλεφωνεί στην αστυνομία για να παρα­δοθεί…

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 164-165-166-167-168

Σε κατάσταση πανικού, λοιπόν, η Κάτια αποφασίζει να πάρει εκείνη την ευθύνη για τον πυροβολισμό.

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να καταλήξει και πάλι στη φυλακή το παιδί της εξαιτίας της διαβάζουμε στο Τηλέραμα. Με αυτή τη θυσία ελπίζει να έχει έστω μια τελευταία ευκαιρία να εξιλεωθεί στα μάτια της κόρης της…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Το συγκλονιστικό νέο τρέιλερ του β΄κύκλου που θα καθηλώσει (video)

Σοκ για τη Μαρίνα

Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσει η Μαρίνα όταν μάθει την αληθινή ταυτότητα των γονιών της.

Αν θα μπορέσει να αντέξει το βάρος της αποκάλυψης πως η γυναίκα που μισούσε, που της έκλεψε το παιδί και της κατέστρεψε τη ζωή, είναι η βιολογική της μητέρα.

Ο Μιχά­λης θα είναι εκεί για να της συμπαρασταθεί, ωστόσο το σοκ θα είναι μεγάλο…

Η Κάτια θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να της ζητήσει συγγνώμη, να την πείσει πως δεν είχε ιδέα ότι είναι κόρη της…

Η Μαρίνα όμως, ύστερα από όσα έχει περάσει εξαιτίας της, δεν θα μπορέσει να την αποδεχτεί ως μάνα της.

Επιπλέον, θα χάσει την εμπιστοσύνη της στη Μάρθα, που ήξερε από καιρό την αλήθεια και κρατούσε το στόμα της κλειστό, θα δούμε λοιπόν μια πιο «σκοτεινή» πλευρά της Μαρίνας…

Απόπειρες – μυστήριο

Τον τελευταίο καιρό ένα μυστηριώδες πρόσωπο παρακολουθεί κάθε κίνηση του Φώτη και της Κάτιας.

Μάλιστα αποπειράθηκε να σκοτώσει με το αμάξι του τον Φώτη. Στη συνέχεια «πείραξε» τα φρένα του αυτοκινήτου του.

Έτσι, η Ρένα, ντυμένη νύφη, που το δανείστηκε ανυποψίαστη για να πάει στην εκκλησία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου… Η ζωή της κινδυνεύει, αλλά ευτυχώς τελικά θα γλιτώσει. Το ερώτημα όμως παραμένει: άραγε κάποιος από το σκοτεινό παρελθόν του Φώτη, από τότε που ήταν μπλεγμένος με τα κυκλώματα της νύχτας, τον θέλει νεκρό;

Το επόμενο βήμα στη σχέση ‘Αρη-Έλλης

Η Έλλη πρότεινε στον Άρη να μετακομίσει στην έπαυλη μαζί της. Διστακτικός αρχικά, της ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί, απογοητεύοντας τη με τη στάση του.

Η σχέση τους πάντως θα προχωρήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα, χωρίς βέβαια να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.

Κυρίως λόγω του εγωκεντρικού χαρακτήρα της’Ελλης. Ωστόσο η κοπέλα ωριμάζει σιγά σιγά και βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι.

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *