Μέλι και τζίντζερ για την καταπολέμηση του καρκίνου

Μέλι και τζίντζερ για την καταπολέμηση του καρκίνου

Το μέλι και το τζίντζερ είναι ισχυρές πηγές αντιοξειδωτικών ουσιών οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σας με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της αναχαίτισης της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων

 Η ρίζα του τζίντζερ γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια ως ισχυρός αντικαρκινικός παράγοντας και μπορεί να αποδεχτεί αποτελεσματικότερη από τα περισσότερα συμβατικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία αυτής της ασθένειας.

Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το τζίντζερ είτε ως ρίζα που προσθέτει ιδιαίτερη γεύση στα πιάτα είτε στην παρασκευή πολλών θεραπευτικών συνταγών. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι αυτή η γευστική ρίζα έχει επίσης αντικαρκινικές ιδιότητες, οι οποίες μπορεί να αποτελούν το κλειδί για να ξεπεράσετε τη συγκεκριμένη νόσο εφόσον αυτή δεν βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε Επίσης  Νερό καρύδας και λεμόνι για την κυστίτιδα

Γιατί το τζίντζερ είναι καλύτερο από μερικά φάρμακα για τον καρκίνο;

Σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Georgia State University διαπιστώθηκε ότι το εκχύλισμα τζίντζερ μείωσε το μέγεθος των όγκων στον προστάτη σε ποντίκια κατά 56%. Χάρη σε αυτή την έρευνα, οι επιστήμονες μπόρεσαν να παρατηρήσουν την αντικαρκινική δράση του τζίντζερ και το ρόλο του στη μείωση του μεγέθους των όγκων. Επιπλέον, έχει βρεθεί ότι το τζίντζερ αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την υγεία με πολλούς τρόπους. Γιατί, λοιπόν, λέγεται ότι μερικές φορές το τζίντζερ μπορεί να είναι αποτελεσματικότερο από τα εμπορικά φάρμακα κατά του καρκίνου;

Διαβάστε Επίσης  Μια αντιόξινη θεραπεία με πεπόνι, τζίντζερ, πιπέρι καγιέν και στέβια

Συνταγή

Συστατικά

2 μεγάλα κομμάτια ρίζα τζίντζερ
450 γραμμάρια βιολογικό μέλι

Προετοιμασία

Ξεφλουδίστε και πλύντε τη ρίζα του τζίντζερ, τρίψτε τη και αναμείξτε τη με το μέλι. Αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα βάζο και καταναλώστε μία ή δύο κουταλιές της σούπας κάθε μέρα.
Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ξύλινο ή πλαστικό κουτάλι.

 

πηγή

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *