Το Προξενιό της Ιουλίας: Αντικρίζει στα μάτια τον βιαστή της
Δραματικές στιγμές θα βιώσει η Κυριακούλα στα επόμενα επεισόδια στο “Προξενιό της Ιουλίας” καθώς αντικρίζει στα μάτια τον βιαστή της.
Η Αλεξάνδρα και ο Άλκης φτάνουν στο σπίτι του Ραζίνη, μαζί με τον πατέρα του Άλκη, για ν συναντήσουν την Κυριακούλα και να γνωριστούν μιας και πάνε για γάμο το ζευγάρι.
Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία παράξενη τροπή, όταν η Κυριακούλα, στα μάτια του Κρίστοφερ, αντικρίσει τον Χρήστο, τον βιαστή της. Η ίδια θα χάσει τις αισθήσεις της, θα πέσει στο πάτωμα και θα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Σοκαρισμένη, την επόμενη μέρα η Κυριακούλα, όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή, προτρέπει την Αλεξάνδρα να απομακρυνθεί από τον Άλκη, χωρίς να της δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, απλά τις λέει δικαιολογίες που στην Αλεξάνδρα φαίνονται περίεργες.
Μάλιστα, ο Άλκης και η Αλεξάνδρα βρίσκονται κρυφά από την Κυριακούλα η οποία τελικά δεν επιθυμεί αυτό τον γάμο, λόγω του Κρίστοφερ και ο Άλκης με την Αλεξάνδρα απορούν κι προβληματίζονται με την συμπεριφορά της.
Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα θα έχει μία απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο, που θα φέρει νέες δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο “Προξενιό της Ιουλίας”.

