Η Γη της Ελιάς: Ποιοι θα μείνουν μέχρι το τέλος της σειράς;

 

 

Η Γη της Ελιάς: Ποιοι θα μείνουν μέχρι το τέλος της σειράς;

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού αυτοί θα μείνουν μέχρι το τέλος της σειράς.Η Γη της Ελιάς: Ποιοι θα μείνουν μέχρι το τέλος της σειράς;

 

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να αναφερθούμε στο τέλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Βάνα Δημητρίου μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις… όμως κάποιοι χαρακτήρες φαίνεται πως υπογράφουν από το τώρα το τέλος τους, λόγω των πράξεών τους.

 

Μετά τον θάνατο του Δημήτρη και του Ανέστη στην πρώτη σεζόν, του Άρη, του Κίμωνα, της Μυρτάλης και του Αλέξη στην δεύτερη, πολλοί συνειδητοποιήσαν πως όλοι στο τέλος (εκτός της αδικοχαμένης Μυρτάλης και του Κίμωνα βέβαια) πληρώνουν τα λάθη τους, με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Δύο ύποπτοι για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας!

Κάποιοι πεθαίνουν, άλλοι βασανίζονται και άλλοι ζουν μόνοι, φυλακισμένοι…

Σύμφωνα με το youfly.com, στην τρίτη σεζόν λοιπόν, θα δούμε πολλούς πρωταγωνιστές να μπλέκουν ξανά στα κυκλώματα της μαφίας. Ο Δημοσθένης, ο οποίος θα κληθεί επιτέλους να πληρώσει για όσα έπραξε.

Το κύκλωμα μεγαλώνει, αλλά πλέον εκτίθεται, και δρα όλο και πιο επικίνδυνα. Φυσικά, στο τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ο Δημοσθένης δε θα γλιτώσει. Θα πεθάνει, είτε αυτοκτονώντας, ή από τα χέρια του Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χτυπά την Νότα

Από εκεί και πέρα κάποιοι χαρακτήρες θα έρθουν για λίγο στη Μάνη, όπως για παράδειγμα ένας νέος επενδυτής που θα φλερτάρει την Ισμήνη, ή όπως η νέα νεαρή σύντροφος του Δημοσθένη, αλλά και ο περιβόητος αδελφός του Μιλτιάδη, Σωτήρης Βαφέας.

Στο τέλος θα επιβιώσουν όσοι τάχθηκαν υπέρ του δικαίου, δηλαδή όλοι οι πρωταγωνιστές που κράτησαν την ψυχή τους καθαρή.

Αγαπημένα μας πρόσωπα όπως η Βασιλική και ο Φίλιππος, ο Στάθης και Ιουλία, η χαμένη τους κόρη, η Αριάδνη, που έρχεται επίσης στην Μάνη, και πολλοί βέβαια ακόμη, όπως ο Πότης και η Άννα.

 

Πηγή