Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Ο Γεράσιμος κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική και όλοι τρέμουν για την υγεία του, στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”. Ο νεαρός τρελαίνεται και παραμιλά διαρκώς για την Ελισάβετ, φέρνοντας σε δύσκολη θέση το περιβάλλον γύρω του.

Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν ο Πέτρος επισκέπτεται την Γερακιανή και πηγαίνει στο μαγαζί της Ευτυχίας, όπου γίνεται το γλέντι αρραβώνων του Σταυρίνου και της Τασούλας. Σύμφωνα με το περιοδικό ΜΥtv, μόλις ο Γεράσιμος τον αντικρίζει, τρελαίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια διαλύει τους αρραβώνες Άγη – Γεωργίας

Αμέσως, κάνει σκηνή από το πουθενά, ορμά να τον σκοτώσει και όλοι παλεύουν να τον συγκρατήσουν. Μετά από αυτό το περιστατικό πέφτει στο έδαφος και παθαίνει κρίση πανικού!

Η μητέρα του δεν αντέχει άλλο να τον βλέπει έτσι και του προτείνει να πάει οπωσδήποτε σε έναν ειδικό, για να ηρεμήσει. Μπορεί ο Γεράσιμος να αρνείται στην αρχή, αλλά στη συνέχεια επισκέπτεται την ψυχιατρική κλινική της σειράς “Μαύρο Ρόδο”.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποια μέρα κάνει Πρεμιέρα ο Γ’ Κύκλος;

Οι εξετάσεις ξεκινούν και οι νευρολόγοι προσπαθούν να τον κρατήσουν σε καταστολή… Ο Γεράσιμος τρελαίνεται και παραμιλά, λέγοντας αλήθειες που αν έρθουν στο φως, όλα θα τελειώσουν..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *