Ο Παράδεισος των Κυριών: Μία ανέλπιστη συμμαχία ξεκινά

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μία ανέλπιστη συμμαχία ξεκινά

Ο Αποστόλης και ο Σωτήρης, λόγω της Όλγας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών είναι ορκισμένοι εχθροί.Ο Παράδεισος των Κυριών: Μία ανέλπιστη συμμαχία ξεκινά

 

Τα πράγματα όμως από τη μια στιγμή στην άλλη ανατρέπονται. Ο Σωτήρης είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Αποστόλης δεν είναι ο δολοφόνος όλων αυτών που του καταλογίζουν και του κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Η υπόθεση του Χρηστίδη γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά την κατάθεσή του. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τον εαυτό της ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη, δημιουργώντας αμφιβολίες σε όλους για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος και ο Αστέρης πιάνονται στα χέρια

Ο Αποστόλης δεν κατηγορείται μόνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, αλλά και για τις δολοφονίες των αστυνομικών. Ο ίδιος φυσικά αρνείται τα πάντα και κατηγορεί τη Βικτώρια.

Την ίδια στιγμή, ο Γιαμαλής είναι σίγουρος ότι πίσω από όλα βρίσκεται η Βικτώρια και αφήνει πίσω τον εγωισμό του αλλά και το συμφέρον του, που είναι να μείνει στη φυλακή ο Βασιλείου, και του κάνει μια πρόταση.

Ο Γιαμαλής λέει ότι γνωρίζει ότι όλα τα έχει κάνει η Κορτεζίνη, αλλά δεν μπορεί να κάνω τίποτα από τη θέση που είναι και ο Αποστόλης τον ακούει
με ενδιαφέρον τι ακριβώς θέλει από εκείνον!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Επεισόδια: Ο Μαθιός Σε Σοκ – Νεκρή Η Καλλιόπη!

Οπότε του ζητάει να συμμαχήσουν να αποσύρει τη μήνυση που του έχει κάνει για μοιχεία, για να μπορέσει να ξαναπάρει τη θέση του και αναλαμβάνει να τον βγάλει αθώο. Ο Αποστόλης συμφωνεί να το κάνει.

Αυτή η ανέλπιστη συνεργασία του Αποστόλη με τον Σωτήρη μαθαίνεται και δημιουργεί μεγάλη ταραχή στη Βικτώρια, η οποία δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Αμέσως μιλάει με τον Δούβλη και του ζητάει να κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει τον αστυνόμο Σωτήρη Γιαμαλή! Ταυτόχρονα όμως ο Σωτήρης εκμυστηρεύεται στην Όλγα, με την οποία έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *