Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα ορκίζεται εκδίκηση

 

Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα ορκίζεται εκδίκηση

Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα ορκίζεται εκδίκηση

 

Η χαρά που βιώνει αυτή την περίοδο η Άννα δεν θα κρατήσει για πολύ και μία δυσάρεστη εξέλιξη θα βρει την οικογένειά της, στην σειρά “Παγιδευμένοι”.

Η Ειρήνη αρχίζει να ανησυχεί για τον Κοσμά, καθώς δεν έχει νέα του και έχει αργήσει να επιστρέψει από την δουλειά. Η γυναίκα προσπαθεί να τον βρει και θα έρθει αντιμέτωπη με ένα συμβάν που θα την σοκάρει.

Ένα πτώμα εντοπίζεται στο δάσος σε άσχημη κατάσταση και ο Δημήτρης ενημερώνεται και σπεύδει στο σημείο. Εκεί φτάνει και η Άννα που θα αναγνωρίσει τον νεκρό άντρα.

Η κοπέλα βλέποντας τα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Διαπιστώνει ότι αυτός ο νεκρός άντρας είναι ο πατέρας της και σοκαρισμένη προσπαθεί να το διαχειριστεί.Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα ορκίζεται εκδίκηση

 

Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχει βρεθεί η Άννα και η οικογένειά της θα σταθεί βράχος ο Δημήτρης. Η αγαπημένη του προσπαθεί να μαζέψει την τα κομμάτια της, ενώ είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση και να εντοπίσει ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία του πατέρα της.

Θα καταφέρει η Άννα στην σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την δολοφονία του πατέρα της;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *