Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης παίρνει την είδηση απευθείας από τη Μαδρίτη

Πολλοί τηλεθεατές σκέφτονται πλέον πως θα έρθει το «τέλος» της Μυρτάλης στην γη της ελιάς, με τη λογική ότι η ίδια η ηθοποιός έχει ανακοινώσει την αποχώρηση της από την σειρά. Ο Στέφανος λοιπόν, ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτάς της και ο μόνος που κατάφερνε να την βλέπει ευτυχισμένη. Θα παίξει κάποιο ρόλο σε αυτό;

Το νέο πως Στέφανος και Ελένη χωρίζουν, σκάει σαν βόμβα. Ο Πότης παίρνει την είδηση αυτή απευθείας από τη Μαδρίτη και φροντίζει να την κάνει παντού γνωστή φυσικά! Η Αρετή τρελαίνεται από τη χαρά της, καθώς μέσα της ελπίζει πως ο γιος της θα επιστρέψει σπίτι τους.

Αυτό θα ήταν, πράγματι, μία τεράστια ανατροπή. Εάν ο Στέφανος επιστρέψει, θα μπορέσει να συναιτίσει την Μυρτάλη και να την βάλει στον ίσιο δρόμο, στην γη της ελιάς. Άλλωστε, το μέλλον της με τον Αλέξη προβλέπεται αρκετά σκοτεινό.

Ο αδίστακτος αυτός άντρας θα πληρώσει για τα εγκλήματά του, με τον χειρότερο τρόπο. Αυτό σημαίνει πως είτε θα πεθάνει, είτε θα μπει στη φυλακή, σε ψυχιατρική πτέρυγα. Η Μυρτάλη θα φύγει μακριά, θέλοντας να λυτρωθεί από τα λάθη του παρελθόντος.

Θα είναι ο Στέφανος αυτός που θα της απλώσει το χέρι; Θα μπορέσουν οι δυο τους να κάνουν μια νέα αρχή, αφήνοντας στην άκρη όλα όσα τους χώριζαν τόσο καιρό; Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *