Σασμός: Ο Πάνος κάνει ρόμπα τον Μαθιό στο καφενείο

Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά του ALPHA «Σασμός» ενώ ο Πάνος κάνει ρόμπα τον Μαθιό στο καφενείο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.

Ο Μαθιός ξεμπροστιάζεται στο καφενείο

Ο Πάνος, το δεξί χέρι του Φαρμάκη στη σειρά «Σασμός», πηγαίνει στο καφενείο του χωριού, βρίσκει τον Μαθιό που είναι εκεί και τον ξεμπροστιάζει σε όλους ζητώντας του για λογαριασμού του Φαρμάκη τα δανεικά του Στεφανή λέγοντας του: «Χρωστάς λεφτά και πρέπει να πληρώσεις». Τότε, όλοι μένουν έκπληκτοι με όσα ακούν και δημιουργείται μεγάλη ένταση στο καφενείο.

Εντωμεταξύ, η Αργυρώ είναι πανικοβλημένη με την εξαφάνιση του Πετράκη και η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τον Σταύρο και τον μικρό. Ο Αστέρης από την άλλη, προσπαθεί να είναι δίπλα της και να της συμπαρασταθεί, αλλά πρέπει να είναι και κοντά στον Μαθιό, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη.

Παράλληλα η Καλλιόπη δεν μπορεί να καταλάβει την αγάπη του γιου της για την Αργυρώ και νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για εκείνη. Εντωμεταξύ οι υποψίες της Αιμιλίας για τον Παύλο φουντώνουν και ο Ευθύμης συνεχώς ανάβει φωτιές, ενώ θέλει να μάθει γιατί συναντήθηκε με τον Πάνο και τη ρωτά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *