Παράδεισος Κυριών – Μιράντα: «Μην παίζεις με τα συναισθήματα μου»

Η Μιράντα και ο Ντίνος, στον Παράδεισο των κυριών, θα έχουν μια συνάντηση που θα καταλήξει σε καβγά και θα στενοχωρήσει την Μιράντα.

Ο Ντίνος είναι μπερδεμένος με τα συναισθήματα και δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αμαλία. Όμως, πάνω στην ανάγκη του να την ξεπεράσει τον είδαμε να φιλάει την Μιράντα και να της δείχνει ότι αρχίζει να νοιάζεται περισσότερο γι’ αυτήν.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε τον Ντίνο να μιλάει στην Μιράντα για να συναισθήματα του και την Μιράντα να ξεσπάει σε κλάματα και να τον διώχνει λέγοντας του: Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να παίζεις με τα συναισθήματά μου.

Όσα θα δούμε στις 14/12

Ο Ντίνος παραδέχεται στη Μιράντα ότι δεν μπορεί να τη δει ερωτικά λόγω της Αμαλίας και η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει. Η Δάφνη εκβιάζει τον Άγη και χωρίς να το ξέρει αποκτά έναν σύμμαχο ενώ οι αρραβώνες του Άγη και της Γεωργίας τελειώνουν με άσχημο τρόπο.

Ο Ντίνος ζητάει από τη Ντέπυ να φύγει από το σπίτι του και ο Πάρης από την Όλγα να πάνε στο σπίτι της Αμαλίας χωρίς τον Αποστολή. Ένας φίλος της Σύρμως από τα παλιά φτάνει στο ζαχαροπλαστείο κι εκείνη τον αντιμετωπίζει με αγένεια.

Ο Μεμάς θα αναρωτηθεί για το λόγο και θα μάθει κάτι που πότε δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι στης Ματούλας και παίρνει από αυτή μια πληροφορία που θα ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Αριστείδη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *