Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια αναπάντεχη συνάντηση ραγίζει καρδιές

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια αναπάντεχη συνάντηση ραγίζει καρδιές

Ο Πάρης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μία μέρα πριν τον αρραβώνα μπαίνει σε σκέψεις για το αν τελικά πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος και απελπισμένος καθώς είναι, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Μεμά το μεγάλο μυστικό της νύχτας των γενεθλίων.Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια αναπάντεχη συνάντηση ραγίζει καρδιές

Την ίδια στιγμή ο Αγης πηγαίνει στον «Παράδεισο» για να δει τη Γεωργία. Η Γεωργία ζητάει άδεια για να λείψει για λίγο από τον «Παράδεισο», αλλά ο Ντίνος της λέει ότι δεν μπορεί να φύγει.

Εκείνη όμως αντιδρά και τον παρακαλεί να την αφήσει γιατί δεν θα τον δει ξανά μιας και αρραβωνιάζεται η Αμαλία! Ο Ντίνος της δίνει άδεια και παράλληλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Παραμονές των Χριστουγέννων και παραμονή του γάμου της Αμαλίας. Η Αμαλία μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα της ότι κέρδισε στο διαγωνισμό και να πάει το βράδυ να πάρει το βραβείο μαζί με τον Πάρη αλλά η Αμαλία αρνείται να πάει οπουδήποτε με τη συνοδεία του Πάρη. Τελικά πηγαίνει μαζί με την οικογένειά της κι εκεί βλέπει τον Ντίνο και της κόβονται τα πόδια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ισίδωρος ξανά στα μαχαίρια – Ο λόγος

Το ίδιο έντονα αισθάνεται κι εκείνον. Η αναπάντεχη συνάντησή τους θα πληγώσει έναν από τους δύο πάρα πολύ, αλλά θα γεννήσει και κάποια συναισθήματα που Θα δυσκολευτούν και οι δύο να τα αγνοήσουν.

Ο Πάρης συνεχίζει να είναι αγχωμένος για το αν κάνει το σωστό προχωρώντας σ αυτόν τον γάμο… Στο μεταξύ η Αμαλία, λίγες ώρες πριν από τον γάμο της με τον Πάρη, ζητάει από την Πολυξένη να της κάνει μια μεγάλη χάρη. Να δώσει το γράμμα στον Ντίνο.

Η Πολυξένη πηγαίνει στον «Παράδεισο» αλλά ο Ντίνος δεν είναι εκεί και ζητάει από τον Βλησσάρη να δώσει τον φάκελο στον Ντίνο, ο οποίος πηγαίνει και το αφήνει στο γραφείο του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: «Μην τολμήσεις να με ξαναπληγώσεις σαν να…»

Ωστόσο πριν φτάσει ο Ντίνος μπαίνει στο γραφείο του η Ντέπυ, η οποία βλέπει τον φάκελο και τον ανοίγει. Ο γάμος της Αμαλίας και του Πάρη φτάνει και ο Χριστόφορος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβει αν η Αμαλία θέλει πραγματικά να παντρευτεί τον Πάρη…

Στη σκιά του επικείμενου γάμου, ο Ντίνος δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σ’ αυτά που επιτάσσει η λογική του και σ’ αυτά που φωνάζει η καρδιά του.

Έτσι αποφασίζει την τελευταία στιγμή να πάει στην εκκλησία να προλάβει την Αμαλία. Ομως φτάνει πολύ αργά. Η Αμαλία ντυμένη στα λευκά βρίσκεται στο πλευρό του Πάρη. Ο Ντίνος είναι κρυμμένος σε μια γωνιά γεμάτος απελπισία.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *