Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγαίνει από τη φυλακή και ο Δημήτρης του ορμάει

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγαίνει από τη φυλακή και ο Δημήτρης του ορμάειΟ Δημήτρης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη στον Άγγελο, στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο νεαρός μπαίνει στη φυλακή με βαριές κατηγορίες, όμως ο πατέρας του καταφέρνει να τον αθωώσει.

Παγιδευμένοι

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει.. Ο Άγγελος αποφυλακίζεται και είναι έτοιμος να αποτελειώσει τους ανθρώπους που του κατέστρεψαν τη ζωή. Στόχος του είναι να εκδικηθεί την Άννα, αλλά και τον Δημήτρη που τον έκαναν να υποφέρει.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν στη μέση μπαίνει η αδελφή της Υβόννης. Θεία και ανιψιός παλεύουν να διαλύσουν τον Αλέκο Χατζή, τον άνθρωπο που λέει τόσο καιρό ψέματα ότι είναι δικηγόρος..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι ζητάει ο Λυκούργος, πριν κλείσει τα μάτια του;

Βέβαια, κανείς δεν υπολογίζει τη δύναμη της Άννας και του Δημήτρη. Ο Άγγελος βγαίνει από τη φυλακή χαμογελαστός, αγνοώντας πως καραδοκεί ο Δημήτρης, έτοιμος να τον αποτελειώσει, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Παγιδευμένοι: Μια απρόσμενη συνάντηση ανάβει «φωτιές»

Μόλις ο Άγγελος βλέπει το φως του ήλιου, σίγουρος πως όλα τελείωσαν, ο Δημήτρης ορμά και τον αρπάζει από τον ώμο. Του ξεκαθαρίζει πως το γεγονός ότι αποφυλακίστηκε δε σημαίνει τίποτα, γιατί σύντομα θα μπει ξανά στο κελί του. Ο Άγγελος γελάει ειρωνικά, αγνοώντας τις συνέπειες…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Δήμητρα: «Πρόσεξε, γιατί αν το συνεχίσεις…»

Ένα βίντεο από τη στιγμή του εγκλήματος, έρχεται στο φως. Ο Σταύρος κλείνει ξανά τον νεαρό στη φυλακή, φτάνοντας στα άκρα. Ήρθε η ώρα του Άγγελου να πληρώσει ή θα αποδράσει ξανά;Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγαίνει από τη φυλακή και ο Δημήτρης του ορμάει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *