Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική σκοτώνει την κόρη της Αλεξία!

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική σκοτώνει την κόρη της Αλεξία!Μαύρο Ρόδο: Όλα θα αρχίσουν όταν η Αγγελική αποφασίσει, έπειτα από παρότρυνση της Κύρας και του Βίκου να βγάλουν τον Θέμη από την μέση μια για πάντα, για να ελευθερωθεί εκείνη και να κτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της… Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική σκοτώνει την κόρη της Αλεξία!

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: Η τραγωδία που αλλάζει τις ζωές όλων

Αβάσταχτο πένθος θα πέσει στην οικογένεια Καστρινού. Η μοναχοκόρη του Θέμη και της Αγγελικής θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της ίδια της της μητέρας.

Ο Βίκος από την πλευρά του, που είχε βάλει σκοπό να τον εξοντώσει έτσι κι αλλιώς, περιμένει το “Οκ” της αγαπημένης του για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εναντίον του αντιπάλου. Όταν όμως έρχεται αυτή η ώρα, μαζί την ομάδα του και την βοήθεια του Παράσχου, τα σχέδια τους ανατρέπονται…

Όπως ήδη έχουμε πει, ο Βίκος έχει οργανώσει το τέλειο σχέδιο για να βγάλει τον Θέμη από τη μέση. Μόνο που δεν φρόντισε να έχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Κι ενώ όλα έχουν στηθεί άψογα και είναι έτοιμος να χτυπήσει τον Καστρινό, ο στόχος βρίσκει την Αλεξία, η οποία βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Η μοναχοκόρη της οικογένειας Καστρινού πέφτει νεκρή! Ο Θέμης και η Αγγελική δεν μπορούν να αντέξουν την απώλεια της κόρης τους. “Γιατί την κόρη μου, αλήτες;”, ουρλιάζει ο Θέμης, ενώ η Αγγελική παθαίνει κρίση και φωνάζει συνεχώς: “Παιδί μου! Κόρη μου, γιατί με άφησες;” Οι τύψεις κυριεύουν την Αγγελική καθώς γνωρίζει πως εξαιτίας της χάθηκε το ίδιο της το παιδί. “Εγώ φταίω”, παραμιλάει
διαρκώς.

Στην ίδια φρικτή κατάσταση βρίσκεται και ο Πέτρος που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του. Πηγαίνει στο δωμάτιο της αδερφής του και ξεσπά σε κλάματα. Για εκείνον η αδερφή του ήταν το στήριγμα του, η φίλη του. Η τραγωδία αυτή έχει επηρεάσει την Κύρα και τον Βίκο, οι οποίοι φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Μάλιστα ο Βίκος τιμωρεί και βγάζει από την μέση τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος. Η κηδεία της Αλεξίας γίνεται μέσα σε βαρύ κλίμα και όλοι φίλοι της, αλλά και ο αγαπημένος της Θανάσης είναι εκεί για να της πουν το τελευταίο αντίο. Η είδηση του θανάτου της φτάνει μέχρι την Γερακιανή και η Ελισάβετ συγκλονισμένη προσεύχεται για την ψυχή της Αλεξίας.

Τίποτα από δω και πέρα δεν θα είναι ίδιο και φυσικά ο Θέμης θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στους δολοφόνους της κόρης του. “Ψάξτε παντού, φέρτε τον κόσμο ανάποδα και βρείτε μου τους δολοφόνους! Θα τους θάψω εγώ ο ίδιος”, δίνει εντολή στους δικούς του ανθρώπους. Ποια άραγε θα είναι η αντίδραση του όταν αποκαλυφθεί πως η γυναίκα του ήταν η αιτία αυτής της τραγωδίας;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *