Η Γη της Ελιάς – Η Χρυσούλα καίει την Αρετή: «Κάνει μάγια σε όλους σας»

Η Γη της Ελιάς – Η Χρυσούλα καίει την Αρετή: «Κάνει μάγια σε όλους σας»Φαίνεται πως η Χρυσούλα και η Αρετή έχουν τραβήξει ξεχωριστές πορείες, στην γη της ελιάς. Μετά την αποτυχία με τα “μαγικά φίλτρα”, η Αρετή έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω της και καταριέται δίχως έλεος την Χρυσούλα, κατηγορώντας την πως φταίει για όλα.Η Γη της Ελιάς – Η Χρυσούλα καίει την Αρετή: «Κάνει μάγια σε όλους σας»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η κόντρα αυτή ανάμεσα στις δύο γυναίκες ξεπερνά τα όρια. Η Ασπασία και η Αρετή εναντιώνονται στη Χρυσούλα, αναφέροντας παντού πως δηλητηριάζει τον κόσμο! Άλλωστε, κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την κατάσταση της Βασιλικής, μόλις δοκίμασε το φαγητό της.

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Μυρτάλη – Ποιος είναι ο πατέρας;

Στόχος της Χρυσούλας, είναι εκδικηθεί την Αρετή, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, στην γη της ελιάς. Συμπεριφέρεται σα να μη γνωρίζει μέχρι που είναι ικανή να φτάσει η Αρετή και τι μπορεί να της συμβεί.

Πράγματι, οι μέρες κυλούν και η κόντρα αυτή μεγαλώνει. Έτσι, βγαίνει στη Μάνη και φωνάζει σε όλους πως η Αρετή προσπαθεί να δηλητηριάσει την κόρη της με μάγια και ύπουλα ξόρκια!

Η Αρετή τρελαίνεται μόλις μαθαίνει το θράσος της Χρυσούλας. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Μαρία Μεταξητινού, οι δύο γυναίκες συναντιούνται στο μαγαζί της Αρετής και ανταλλάζουν βαριές κουβέντες. Ο καυγάς τους ακούγεται σε όλη τη Μάνη!

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην μικρή Αγγελική

Ένας ατελείωτος πόλεμος έχει ξεκινήσει. Ποια θα καταφέρει να κερδίσει τη συγκεκριμένη μάχη; Όπως και να’ χει, η Αρετή συνεχίζει να απομακρύνεται από την κόρη της κι αυτό την πονά όλο και περισσότερο.Η Γη της Ελιάς – Η Χρυσούλα καίει την Αρετή: «Κάνει μάγια σε όλους σας»

Σασμός Spoiler: Νεκρός ο Σταύρος – Ποιος τον σκοτώνει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *