Η γη της ελιάς: Σε ποιόν φορτώνει ο Δημοσθένης την δολοφονία του Δημήτρη;

Η γη της ελιάς: Σε ποιόν φορτώνει ο Δημοσθένης την δολοφονία του Δημήτρη;

Η γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Ιουλία και η Μαργαρίτα όμως φαίνονται προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο και της λένε πως θα πουλήσουν όλοι το μερίδιό τους σε κάποιον ξένο….

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή να «φυτέψουν» το όπλο

Η Ισμήνη αλλάζει τον τρόπο που εργάζεται στην εταιρία και το ανακοινώνει στην Αλκμήνη:«Από σήμερα εγώ θα εργάζομαι αυστηρά το οκτάωρό μου! Αυτά που έκανα, να μην φεύγω αν δεν ολοκληρωνόταν και η τελευταία παραγγελία, δεν υπάρχουν πια! Επομένως κανόνισε κι εσύ την πορεία σου! Εσύ προς το παρόν, κάνε τη δουλειά σου κανονικά. Εγώ απλώς προφυλάσσω τον εαυτό μου για να μην καταλήξω με ηρεμιστικά!»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το μέλλον της Ράινα στη σειρά

Στο σπίτι του Ισίδωρου είναι όλοι μαζεμένοι για την γενική συνέλευση. Η Μυρτάλη ζητάει την τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας για να αλλάξει το άρθρο που ορίζει τον διαχειριστή της εταιρίας:«Δεν είμαι ικανοποιημένη από τον τρόπο που ο θείος διευθύνει την εταιρία. Έχω έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση μαζί του. Καλύπτει πολλά κακώς κείμενα που θέλω να αλλάξω και με τον Μάνο έχουν δημιουργήσει ένα δίδυμο εξουσίας που κάνει ό,τι θέλει! Θέλω να αναλάβω εγώ την διαχείριση!»

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Ιουλία και η Μαργαρίτα όμως φαίνονται προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο και της λένε πως θα πουλήσουν όλοι το μερίδιό τους σε κάποιον ξένο. Η Μυρτάλη αιφνιδιάζεται και αποσύρει την πρόταση αλλά υπόσχεται πως θα επανέλθει και όταν θα το κάνει, δεν θα μπορεί να την επηρεάσει κανένας εκβιασμός! Εντωμεταξύ έχει βρεθεί αγοραστής για το πατρικό των Βρεττάκων.

Ο Στάθης ανακουφισμένος ακούει τον Δημοσθένη να του λέει πως μπορεί να αποχωρήσει αν θέλει από τον συνδυασμό:«Τώρα ανακουφίστηκα.. Έτσι είναι καλύτερα και για τους δυο μας. Να ξέρεις ότι θα σε στηρίξω ως ψηφοφόρος..»

Ο Λυκούργος ανακοινώνει την απόφαση της Ιουλίας σχετικά με την διαθήκη του Ιάκωβου:«Όπως ξέρεις, ο Ιάκωβος άφησε μοναδική του κληρονόμο την Ιουλία.. Εκτός από τα περιουσιακά του στοιχεία που υπάρχουν εδώ στη Μάνη, υπάρχουν και οι μετοχές του στην Ισπανία, ένα μεγάλο σπίτι εκεί κι ένα μικρό διαμέρισμα που παραχώρησε στον Στέφανο για να μένει.. Η Ιουλία θέλει να πουλήσει τα πάντα! Βάζει όμως έναν όρο σε όποιον αγοράσει τις μετοχές.. Να εγγυηθεί ότι ο γιός σου θα είναι εξασφαλισμένος στην δουλειά του για την επόμενη πενταετία, με αύξηση μισθού 10% κάθε χρόνο. Και το διαμέρισμα δεν το πουλάει, για να μείνει ο Στέφανος μέσα!»

Ο Στάθης αργότερα δίνει ραντεβού με την Ιουλία κάπου απόμερα. Της δίνει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, απότομα την αγκαλιάζει σφιχτά και βουρκώνουν και οι δύο: «αυτό που έκανες σημαίνει νοιάξιμο και βαθιά αγάπη!»

Ο Δημοσθένης δίνει εντολή να «φυτέψουν» το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε ο Δημήτρης στο σπίτι της φίλης του της Μαριαλένας!:«Το σιδερικό με το οποίο έφαγε αυτός τον Δημήτρη Καπράλο, σε σένα το παρέδωσε; Ωραία! Πήγαινε και φύτεψέ το στο σπίτι της γκόμενάς του, αυτής της Μαριαλένας! Κάντο άμεσα! Άντε, γιατί πολλά του τα ΄χω μαζεμένα! Να του το φορτώσουμε, να τελειώνουμε!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *