Μαύρο Ρόδο: Γιώργος και Σταυρινός σε κόντρα με την επιστροφή της Γιάννας

Μαύρο Ρόδο: Γιώργος και Σταυρινός σε κόντρα με την επιστροφή της ΓιάνναςΜαύρο Ρόδο: Γιώργος και Σταυρινός σε κόντρα με την επιστροφή της Γιάννας

Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα επιστρέφει στη Γερακιανή και έρχεται αντιμέτωπη με τους δύο άντρες που τη στιγμάτισαν. Την ίδια στιγμή, η Ευτυχία τής ανοίγει την αγκαλιά της…

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: μεγάλη ένταση ανάμεσα στα δύο αδέρφια

Η Γιάννα εμφανίζεται ξαφνικά στο μαγαζί των γονιών της και η χαρά της Ευτυχίας και του Μανώλη είναι απερίγραπτη. “Το ήξερα πως θα έρθει αυτή η στιγμή. Εδώ είναι ο τόπος σου, εδώ και η οικογένειά σου. Δεν θα μπορούσες να μείνεις για πολύ μακριά μας, έτσι δεν είναι;”, την ρωτάει η μάνας της κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την αγκαλιά της.

Το επόμενο πρόσωπο που θα δει θα είναι ο αδερφός της ο Γεράσιμος, του οποίου το χαμόγελο θα φτάσει μέχρι τα αυτιά. Παράλληλα, μοιραία συναντιέται και με τα αδέρφια Μπόγρη, με τα οποία έχει αφήσει κάποιες εκκρεμότητες. “Καλωσόρισες, Γιάννα. Μας έλειψες”, θα της πει ο Σταυρινός ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να κοιτάξει άλλου, ενώ ο Γιώργης θα είναι λίγο ψυχρός.

Στο μυαλό του θα έρθουν μνήμες του παρελθόντος, τότε που κατάλαβε πως η γυναίκα που αγάπησε, παντρεύτηκε και σχεδίασε το μέλλον του μαζί της, έκανε παράλληλα δεσμό με τον αδερφό του. Η ψυχή του συνεχίζει να πονά, όμως ποτέ δεν είπε τίποτα στον Σταυρινό, καθώς μετά το ατύχημα του αδερφού του, το οποίο άλλαξε όλη του τη ζωή, δεν ήθελε να του προσθέσει ακόμα ένα βάρος.

Μαύρο Ρόδο: Στο χείλος του γκρεμού ο Θέμης

Ο Σταυρινός, από την πλευρά του, αν και ήθελε να μιλήσει στον αδερφό του, έπειτα από το ατύχημα του δεν είπε κουβέντα, νιώθοντας μέσα του πως μέσα από το ατύχημα τιμωρήθηκε αρκετά που ερωτεύτηκε την γυναίκα του αδερφού του.

Για ακόμα μια φορά η Γιάννα θα δείξει την προτίμηση της για τον Σταυρινό και μάλιστα οι δυο τους περνάνε μια νύχτα μακριά από όλους και όλα. “Μου έλειψες πολύ αλλά ποτέ δεν ήθελα να με δεις στην κατάσταση που είμαι”, της λέει εκείνος και η Γιάννα παραδέχεται πως συνεχίζει να τρέφει συναισθήματα για εκείνον και του τονίζει πως δεν την επηρεάζει το γεγονός πως καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι. “Αντίθετα, είμαι εδώ για να κερδίσουμε τον χρόνο που χάσαμε. Ήταν λάθος μου να φύγω”, είναι τα λόγια της.

Η Γη της Ελιάς: Το κειμήλιο που κληρονομεί ο Μάνος από τον Ιάκωβο

Ο Σταυρινός χαίρεται, όμως αισθάνεται τύψεις για τον αδερφό του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Γιώργος θα κάνει την δική του προσπάθεια για να πλησιάσει την πρώην γυναίκα του και μάλιστα θα ζητήσει την συμβουλή της Ευτυχίας κι εκείνη θα του πει να αφήσει την κατάσταση να κυλήσει μόνη της.

Όταν ο Σταυρινός θα γυρίσει σπίτι, θα δει τον αδελφό του να έχει διαφορετική συμπεριφορά και θα υποψιαστεί πως ήταν μαζί με την Γιάννα. Θα γίνει επιθετικός μαζί του, θα απαντά απότομα σε ότι του λέει και ανάμεσα στα δύο αδέρφια θα υπάρχει μεγάλη ένταση.Μαύρο Ρόδο: Γιώργος και Σταυρινός σε κόντρα με την επιστροφή της Γιάννας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *