Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος εκτός εαυτού: «Ρε σύνελθε επιτέλους»

Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος εκτός εαυτού: «Ρε σύνελθε επιτέλους»

Ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του Μάνου προς την Μυρτάλη, θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Ο ίδιος βλέποντας πως η ξαδέλφη του έχει χάσει τον έλεγχο αναλαμβάνει δράση και την βάζει στην θέση της.Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος εκτός εαυτού: «Ρε σύνελθε επιτέλους»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Μάνος ξεφτιλίζει την Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς

 

Όλα ξεκινούν από τον Αποστολή, ο οποίος δηλώνει την παραίτησή του μετά την επίθεση που του έκανε η Μυρτάλη, στο χθεσινό επεισόδιο. Ο ίδιος δεν δέχεται αυτή την συμπεριφορά καθώς έχει δώσει την ψυχή του στην επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια.

Έρωτας Φυγάς: Μαργέτα και Ιάσονας κλειδώνουν την Αλεξάνδρα

Σε ένα οικογενειακό συμβούλιο, ο Μάνος ξεσπά και καταλογίζει στην Μυρτάλη όλες τις ευθύνες. Η ίδια όμως δεν φαίνεται να αλλάζει και αυτό θα δημιουργήσει εκ νέου προβλήματα.Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος εκτός εαυτού: «Ρε σύνελθε επιτέλους»

Η Μυρτάλη, μιλάει με απαράδεκτο τρόπο στους εργάτες κάτι που φέρνει αντιδράσεις από πλευράς τους. Εκτός από τον Αποστόλη θα ξεσηκωθούν κι άλλοι φέρνοντας τους Βρεττάκους σε τρομερά δύσκολη θέση. Θα αλλάξει άραγε κάποια στιγμή συμπεριφορά η Μυρτάλη, μετά τα όσα της είπε ο Μάνος, στην σειρά η Γη της Ελιάς ή όχι; Η συνέχεια την Κυριακή το βράδυ στις οθόνες μας….

 

πηγή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 35 , 36 , 37 , 38

Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί στα δικαστήρια

Η γη της ελιάς: Τυφώνας εξελίξεων με Βρεττάκους-Αντιγόνη στο επίκεντρο

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *